Universal Plasma Fest 2024

Asociatia Stiintifica Plasma Romania va invita sa participati la cea de-a patra editie a festivalului „Plasma Universal Fest 2024”, care se va desfasura in perioada 1 ianuarie – 31 decembrie.

Motto-ul festivalui: „Un Nou Inceput”.

Activitatea principala a festivalului este un cadou din partea Divinitatii si este oferit omenirii pentru a depasi anumite situatii din domeniul Sanatatii, Alimentatiei, Agriculturii, Mediului inconjurator, Transportului si Energiei.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca in urma rezultatelor benefice inregistrate in cercetarea empirica la nivel national si international continuam organizarea prezentarilor publice a noilor surse plasmatice Micro si Mini MaGravS wireless in orasele din Romania si la nivel online pentru utilizatorii de Zoom, intalniri ce vor fi anuntate periodic pe acest website.

In anul 2024 oferim cautatorilor de cunoastere odata la doua luni metodele de realizare si folosire a urmatoarelor surse plasmatice MaGravS wireless:

1. Universal Mini MaGravS wireless;
2. Armonizator Mini MaGravS wireless;
3. Universal Tesla Mini MaGravS wireless;
4. Armonizator Tesla Mini MaGravS wireless;
5. Universal Tesla Micro MaGravS wireless;
6.Armonizator Tesla Micro MaGravS wireless;

Intentia noastra este de a prezenta inovatiile tehnologiei spatiale Keshe ce ofera solutii si aplicatii in mai multe domenii cu scopul de a crea o conexiune cu oficiali ai statului roman cat si cu mediul de afaceri, in vederea obtinerii pacii la nivel mondial.

In urma conferintelor publice realizate oferim posibilitatea de colaborare si invitam membrii comunitatilor plasmatice sa se organizeze in cele 41 de judete ale Romaniei sub forma de grupuri de studii plasmatice active cu care sa colaboram pentru a continua transferul liber de cunoastere.

Multumiri Institutului Spatial al Fundatiei Keshe pentru cunoasterea oferita omenirii.

Va multumim pentru increderea acordata,
Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

comentariile sunt inchise