Terapie cu dispozitivul „Q” biofotonic

Procedura standardizata a fost aplicata cu succes pe mai multe persoane care aveau nevoie sa isi echilibreze efectiuni grave de sanatate, de cercetatorul Cecilio Garcia del Castillo din grupul de studii Barcelona – Spania,

1. Asezati dispozitivul intre palme la 45 de grade.

2. Setati alarma sa sune dupa 9 minute.

3. Inspira prin nas, tineti respiratia in plamani pentru cateva secunde si expirati pe gura, in timp ce faceti asta, mental spuneti: respir in mod constient pentru a incepe aceasta meditatie conectandu-ma cu dispozitivul ,,Q” al meu si sinele meu superior.
Repetati de trei ori procesul de respiratie si vorbire mentala apoi respirati natural.

4. Daca ati simtit deja energia dispozitivului ,,Q”, la a patra respiratie sunteti aproape conectati si mental dati comanda: „Dispozitiv, activeaza-te si intensifica-te!“
Respiri in mod normal, si spui mental: „Dispozitiv, intensifica mai mult“
Mainile tale incep sa simta mai intens dispozitivul.
ACUM ESTI CONECTAT!
GOLESTE-TI MINTEA.

5. Daca vrei sa faci o cura locala, puneti mana la aproximativ 3-4 cm distanta de zona afectata pentru a vindeca zona aceea. Retineti ca energia este inteligenta si daca ai pus mana pe cap, exista posibilitatea sa existe o zona mai importanta ce trebuie tratata iar energia va merge acolo unde trebuie sa-si indeplineasca misiunea.
Exemplu: Prietenul tau vine cu o contractie musculara in partea din spate si ii puneti mana pe cap, in chakra coroanei, efectuati procesul de echilibrare iar dupa acest proces prietenul dvs. pretinde acelasi diagnostic: durerea de spate continua. Asta inseamna ca prietenul tau are o problema reala, la plamanii sau la orice alt organ, iar energia a mers direct la zona de interes. Daca ai pus mana exact la locul afectiunii energia se duce direct acolo.
Ca regula generala, mana stanga este plasata pe capul persoanei, deoarece asa se pot depista si alte afectiuni preventiv ce se pot rezolva, iar cu mana dreapta directionam fluxul de energie care zona slabita.

6. Daca doriti sa echilibrati o persoana aflata la distanta, care nu este fizic in camera cu tine, cere o fotografie si numele sau (nume si prenume). Inchizi ochii si executi procesul exact cum ar fi in camera cu tine.

AI NEVOIE DE PERMISIUNEA ACELEI PERSOANE PENTRU A O AJUTA.
CERE PERMISIUNEA!!!

7. Tu spui mental: Dispozitiv, conecteaza-te cu sinele superior al: Nume si Prenumele persoanei.
Cere permisiunea din nou sinelui superior persoanei careia te adresezi:
Avem deja permisiunea constinenta data de dumneavoastra pentru a va ajuta, dar avem nevoie de permisiunea sinelui superior, asteptati calm pentru a obtine: Da sau NU.
Daca este NU va opriti!
Responsabil transmiteti persoanei ca nu il puteti ajuta pentru ca sinele sau superior nu doreste aceasta si ca sunt anumite „lectii” de invatat. Fiti responsabili!
Daca raspunsul este DA, continuati .

8. Vizualizeaza fata persoanei mental confirma-i dispozitivului ca este cu adevarat persoana caruia ii aplici tratamentul.
Respira prin nas, tineti respiratia o secunda si expira pe gura in timp ce spui:
a) Dispozitiv Vindecare pentru numit(a)ul: Nume…Prenume.

b) La a doua respiratie da comanda: Curata tot ce nu trebuie!
c) La a treia respiratie da comanda: Ofera tratamentul necesar!

Urmati constiinta in vidul campului zero, vizualiza: imagineaza-ti mana ta stanga pe cap – chakra coroanei tale cum colectezi energie cu mana stanga, trecand energia la inima ta si oferindu-i cu mana ta dreapta energia aceasta persoanei pentru videcare.
Vei simti energia prin cap + inima + mana dreapta plecand spre subiectul ce necesita echilibrare.

NOTA: In cazul in care persoana se afla in procesul de chimioterapie din cauza cancerului, vom face urmatorii pasi:
Dispozitiv, pastreaza Protectia!
Oxigeneaza fiecare celula, tesut si organ din corpul tau si alcalinizeaza intregul corp.
Lasati mintea goala si lasati fluxul de energie sa circule prin voi. Nu trebuie sa faceti nimic altceva, doar fiti acolo.

9. Cand suna alarma, pe care ai pus-o anterior cu 9 minute (pentru sedinta), opreste-o.
Respira constient de 3 ori spunand:
Respir in mod constient pentru a finaliza aceasta meditatie si conectarea cu dispozitivul ,,Q” al meu si sinele meu superior.

Cand ati terminat de respirat de 3 ori, deschizi ochii, cu numele tau te adresezi dispozitivului ,,Q” pe numele lui multumindu-i si dai comanda: Termina sesiunea!
ASTA E TOT.

comentariile sunt inchise