Tehnologia spațială în USA

Va invitam sa va intalniti cu tehnologia spatiala Keshe GANS cu aplicatii in domeniul Sanatatii si Alimentatiei in data de 28 aprilie 2023 de la ora 5 CET – 8 PM EST.
Acest program educational online de introducere in stiinta plasmei Keshe se adreseaza doar romanilor stabiliti in USA si poate fi asimilat usor indiferent de specializare sau varsta.

Intentia noastra este de a realiza transferul de cunoastere catre comunitatea romaneasca din USA pentru formarea grupurilor de studii in cat mai multe state americane.
Membrii grupurilor de studii vor avea posibilitatea sa invete sa realizeze aplicatii in urmatoarele domenii: Sanatate, Alimentatie, Agricultura, Mediu inconjurator, Transport si Energie.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Aceasta tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Program:
• Notiuni introductive din stiinta plasmei Keshe,
• Metode de realizare a nano materialelor,
• Metode de realizare a GANS-urilor.
• Beneficiile GANS-urilor in Sanatate,
• Alimentatia energetica cu plasma,
• Prezentarea testimonialelor si experientelor,
• Prezentarea inovatiilor,
• Propuneri de colaborare.

Link Zoom:
https://us06web.zoom.us/j/82534689005?pwd=YkJPMyt6anRFL3d2VWY1ZXR2cmIxZz09
Nr. intalnire: 825 3468 9005
Parola: 424499

Cursul este gratuit iar persoanele care doresc sa sustina activitatile de educatie si cercetare o pot face prin oferirea donatiilor din inima:
in conturile Asociatiei Stiintifice Plasma Romania in LEI,
RO84BTRLRONCRT0433534601
sau cont Euro
RO34BTRLEURCRT0433534601 deschis la Banca Transilvania.

Important este sa verificati setarile profilului dvs de zoom astfel incat ele sa arate numele si prenumele dvs real pentru accesul la aceasta intalnire.

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise