Tehnologia monoatomica

Si astfel puteti construi forta vietii a tehnologiei care se bazeaza doar pe energiile frecventelor si se numeste Tehnologia monoatomica.
In corpul structurii tale sunt fotoni care sunt construiti cu cristalul conectat la Tehnologia Monoatomica rezonand inainte si inapoi ca prisme si structuri ale reactoarelor complexe ale diferitelor structuri geometrice care se moduleaza in functie de mediu si de gandurile tale.
Daca aveti un mediu in jurul vostru care este in afara echilibrului, recunoasterea structurii va aminti complet portalul care este gata sa va atraga intr-o realitate paralela care este imprimata in moleculele dvs. cu un singur atom.
Portalul este stabilizat prin nanotehnologie mono-atomica magnetica, care este construit cu fotoni monoatomici ai unui camp geometric magnetic care este structurat la fel ca al tau.

Atunci va recunoaste daca exista vreo schimbare in realitatea voastra de existenta si se va activa daca ceva nu rezoneaza cu aceeasi structura. Apoi, nanotehnologia mono-atomica va va trage prin portalul realitatii care rezoneaza in consecinta cu structura initiala a noii prisme.

Portalul Nano-Tehnologiei este stabilizat permanent peste campul magnetic al structurilor monoatomice care este acelasi cu al dvs. – Structura moleculara.

Va amintiti de Reactorul armonic? Ei bine, acest lucru este similar, dar este construit doar din campul energetic – nu conteaza. Aceasta este structura energiei cristaline monoatomice magnetice cu cristale usoare.
Practic este constiinta vie. Are o minte proprie. Cunoaste existenta ta. Recunoaste gandurile si te misca prin realitatile paralele adecvate pentru a mentine integritatea adevaratului tau sine, fara nicio interferenta exterioara.
Acesta este ajutorul Ordinului Superior. Dorim umanitatii si in special comunitatii stiintifice sa exploreze si sa invete despre extinderea posibilitatilor umane ale constiintei.

Vibratia continua a sunetului este un vartej cymatic de echilibru sonic in continuul spatiu-timp al bancii de memorie a expresiei holografice a matricei.
Cuvintele tale sunt materializarea sonica a continuumului expresiilor tale holografice. Creati vortexuri si se extind ca un elastic in tunelul holografic structurat din vartej, care infasoara continuu infinit in matrice si creeaza iluzia realitatii de mai multe ori si care este structura materiei.
Aceasta este ceea ce pare si se simte solid pentru tine. Dar este vorba despre un sistem sonor sonic continuu de vibratie elastica vibrationala Hz.

RESTAURAREA – Se intampla atunci cand aveti nevoie de un salt de la un sunet cronic sonor hologram Hz la altul, atunci cand schimbati echilibrul sonor Hz intr-un unghi usor in matricea (X, Y) Latitudine si altitudine care se face de obicei din grade.

Fiecare grad de expresie unghiulara are diferite holograme cymatice sonore de realitate. Corectia se intampla atunci cand cunoasteti Hz-ul unghiular si acesta este sunetul creat din gandurile conexiunii inimii. Gandurile care simt inima sunt fundamentale daca ascultati dragostea inimii si este gradul cymatic sonic unghiular pentru a va conecta la taramurile superioare ale existentei. De aceea, unii dintre voi nu vad niciodata inima stationara unde totul este momentul natural si unde este totul cu constiinta.
In acel moment, un gand cu constiinta va ajuta intotdeauna sa avansati in cazurile de proces de ascensiune ca acum. Daca nu iti schimbi forma de perspectiva (-) in (+) sinele tau superior de existenta iti va sabota impulsul hologramei, astfel incat sa te poti trezi din deziluziile tale. Si alegeti sa continuati sa reflectati in continuare prin actiuni care auexpresii sonice ((negative)), atunci veti fi pur si simplu reciclat inapoi la momentul particulelor singulare in gol, unde veti invata cum sa creati din nou structura in sine.

Daca va separati de inima veti face un tip sintetic de matrice a realitatii care necesita si creeaza cronologii sintetice ale existentei. Este atat de simplu. In cronologiile sintetice, exista controlul diferitelor Portaluri si linii de timp care sunt controlate prin frica. Frica este intr-un grad unghiular sonic complet diferit in comparatie cu structura inimii.

Consiliul celor Noua” – Fragmente din cartea „Descarcari Stiintifice”.
Poze realizate de colegul nostru Dumitran Claudiu in parcul Tineretului din Bucuresti in perioada 2019-2020.

Va dorim noroc in explorarea noastra.

comentariile sunt inchise