Tablouri plasmatice la Expo Body Mind Spirit

Body Mind Spirit Expo – cel mai mare targ dedicat stilului de viata sanatos, frumos si echilibrat.
Daca esti preocupat de sanatatea intreg corpului tau si iti doresti sa adopti un stil de viata frumos, sanatos, in echilibru cu natura, trebuie sa stii ca Body Mind Spirit Expo este evenimentul la care merita sa ajungi.

Va invitam sa vizitati standul (parter) artistei Andreia Martinescu unde in exclusivitate o sa puteti achizitiona ultimile creatii ale tehnologiei Keshe GANS. 

https://plasmaromania.ro/set-tablouri-portal/

Editia cu numarul XXVII, ce va avea loc intre 21, 22 si 23 februrarie la Sala Palatului din Bucuresti.

Body Mind Spirit incearca prin misiunea sa de mai bine de 10 ani, sa imbunatateasca stiluri de viata, sa ajute la dezvoltarea spirituala si sa ofere o mai buna stare de bine tuturor celor care ii trec pragul. Evenimentul tau de suflet te asteapta cu noi workshop-uri, expozanti si o multitudine de activitati.
Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Expo se afla la cea de-a XXVII-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai mare eveniment de sanatate si dezvoltare personala din Romania.
Asteptat la fiecare editie cu mult interes, evenimentul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri si demonstratii de sport, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere, sanatate si dezvoltare personala.
Body Mind Spirit Expo cuprinde peste 100 de expozanti ce ofera produse si servicii de inalta calitate, o multime de speakeri profesionisti si aduna un numar tot mai mare de vizitatori cu fiecare editie.
Oferind un program unic care inspira sanatatea, armonie pentru trup, minte & spirit si care va reuni o serie de manifestari, precum:
expozitie cu vanzare
workshopuri si demonstratii
muzica de relaxare
cursuri de initiere si formare post eveniment
promotii si concursuri

Evenimentul reuneste terapeuti, instructori, practicanti, specialisti, producatori si comercianti din domeniul sanatatii si frumusetii. Expozanti – clinici, centre de sanatate, infrumusetare si estetica corporala, cabinete individuale, saloane, edituri, universitati, colegii, asociatii, fundatii, producatori si comercianti, liberi profesionisti – cu o oferta foarte generoasa de servicii si produse destinate sanatatii si frumusetii:

Produse BIO
Alimente si produse raw- vegane, vegetariene, vegane
Terapii alternative/complementare (homeopatie, acupunctura,   apiterapie, fitoterapie, qigong)
Sport, dans, muzica
Produse, remedii naturale si suplimente nutritive
Psihologie si Psihoterapie
Cosmetice, dermato-cosmetice, parfumuri
Educatie: carte, produse multimedia, reviste, cursuri/ traininguri
Arta decorativa
Bijuterii si ornamente exotice.

comentariile sunt inchise