STARGATE IN BUCEGI

Suntem bucurosi sa va invitam la a treia excursie spiritual-stiintifica din acest an pe care o realizam pentru a vizita mai multe puncte energetice sacre mai putin cunoscute din Muntii Bucegi, unde am primit ghidarea din partea gardienilor locurilor sa le facem cunoscute pentru ca orice persoana sa poata sa isi echilibreze starea de bine a corpului si a sufletului.

STARGATE reprezinta programul de evolutie al umanitatii unde se pot manifesta in anumite puncte energetice, intalniri fata in fata cu fiinte de lumina din alte galaxii sau sisteme solare.
In cadrul excursiei fiecare participant care va intra in rezonanta cu aceasta cronologie, va primii propriile informatii pentru a incepe contactul direct cu membrii comunitatii universale.

Mentionam ca nu aveti nevoie de echipament special de munte, deoarece punctele energetice cu care o sa ne conectam beneficiaza si de locuri de parcare. Intentia noastra este de a sustine noua paradigma de gandire implementata prin aplicarea stiintei plasmatice si a portalurlor care au fost de curand restaurate in mai multe zone din Romania.

Detaliile complete cu privire la locul de intalnire a grupului si alte surprize o sa le punem la dispozitie in privat persoanelor care parcurg etapa de inscriere.

*Duminica 8 August 2021
Interval orar: 9.00 – 17:00
Inscrieri: cu Subiectul „Bucegi

Va rugam sa mentionati in email daca exista posibilitatea de a calatorii in masinile personale si cu alti participanti.

Important: Fiecare participant isi va asigura transportul si alimentatia.
Evenimentul este gratuit si se bazeaza pe oferirea de donatii din inima.

*Excursia poate fi anulata in ultimul moment daca vremea nu permite desfasurarea activitatilor in aer liber.

Va multumim.

comentariile sunt inchise