Retreat Stargate in Bucegi

Va invitam in perioada 27 – 30 Mai 2022 sa va alaturati grupului de suflete care au intentia de a sustine eliberarea sufletelor rasei Alfa Dragonilor care au fost prinse pe platoul Bucegi si pietrificate in urma distrugerii planetei Tyamat.

STARGATE reprezinta programul de evolutie al umanitatii unde se pot manifesta in anumite puncte energetice, intalniri fata in fata cu fiinte de lumina din alte galaxii sau sisteme solare.
In cadrul excursiei fiecare participant care va intra in rezonanta cu aceasta cronologie, va primii propriile informatii pentru a incepe contactul direct cu membrii comunitatii universale.

Cazarea grupului spiritual se realizeaza in Sinaia la o pensiune cu 3 margarete unde toate camerele duble au baie proprie. Fiecare participant o sa isi asigure hrana zilnica, intentia grupului este de a ne detoxifia in saptamana retragerii pentru a ajunge sa ne sustinem energetic din energia si apa din Muntii Bucegi.

Va rugam sa veniti echipati cu echipament de drumetie pe munte la care sa adaugati izopren si sac de dormit.

In cele 3 zile si 3 nopti va propunem urmatoarele activitati:
Introducere in stiinta plasmei Keshe in domeniul Sanatatii si Alimentatiei,
Meditatii ghidate in campuri plasmatice,
Sunet si lumina cu boluri tibetane,
Drumetii initiatice in locuri sacre mai putin cunoscute publicului.

Schimb de energie 555 lei de persoana, iar locurile sunt limitate. Inscrierile se realizeaza la adresa de e-mail: cu SUBIECTUL „ALFA DRAGONI” unde va rugam sa mentionati numarul de telefon si daca aveti masina personala.

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise