Retreat in oaza plasmatica de la Bran

67362257_488324708585914_8069399682599616512_n

Inconjurati de portalurile din Transilvania am decis sa mutam tabara din perioada 26 – 28 Iulie 2019, de la Plaiul Foii, in spatiul nostru sacru si binecuvantat de la Bran.

Aerul pur, incarcat cu ozon si energie inalta provenita de la Masivul Bucegi si Piatra Craiului a reusit sa produca transformari interioare in randul participantilor si al facilitatorilor. In cadrul cursurilor a fost accesate linii energetice magnetice care au adus echilibrare emotioanala, alinierea chackrelor, au intarit prezenta Sinelui Superior si comunicarea cu fiinte de lumina din planuri paralele / superioare.

32313527_10208931379960908_5930288145630232576_n

Organizat de Bucurania aka Sonia Vasilescu, aceasta retragere in interior a fost coordonata de facilitatorii Alina Cossete si Barbu Constantin care au prezentat tehnici, instrumente si diverse practici de respiratie, inconjurati de campuri plasmatice oferite de tehnologia spatiala Keshe GANS.

Au fost puse la dispozitia participantilor ultimile informatii cu privire la inovatiile tehnologiei spatiale Keshe GANS cu aplicatii in Alimentatie si Sanatate, iar la sfarsitul taberei fiecare participant a primit cadou aplicatii plasmatice cu GANS Telomer.

Datorita nivelului subtil de integrare a informatiilor primite din planul astral si eteric, participantii nu au dorit sa le fie facute fotografii in timpul sesiunilor practice.

Va prezentam cateva din experientele comunicate de participanti dupa terminarea taberei:

,,Pentru mine acest retreat a insemnat deschiderea unei noi porti catre mine prin cunoastere si practici de constientizare. Am mai facut un pas catre Sinele meu si am plecat cu o stare de bine profund. Sunt pe deplin recunoscatoare pentru aceasta experienta. Maria’’

,,Recomand BUCURANIA pentru toate evenimentele create. Zic bine create, căci în fiecare detaliu există creativitate, fiecare eveniment are farmecul său. Tocmai ce am venit de la Bran, unde într-un loc liniștit și de lume ferit, am participat la Deep Breathing Awakening. Sonia pune mult suflet în tot ceea ce face și reușește să aducă împreună oameni potriviți la momentul potrivit. Nimic nu e întâmplător. Se leagă prietenii, se află multe informații, se deschid porți în calea ta. Așa a fost și acum cu Alina și Constantin. Fiecare a împărtășit cu noi din domeniul cunoscut, ambele domenii având ca numitor comun VIAȚA. Respirația conștientă și beneficiile ei, s-au îmbinat perfect cu instrumentele de vindecare aduse de Constantin de la PLASMA. Este important să realizăm cât de important este să întreținem la un nivel cât mai înalt calitatea vieții și se pare că la orizont se întrevede un viitor îmbucurător datorită știintei. Dar înainte de toate să învățăm să RESPIRĂM. Sonia te felicit și îți mulțumesc pentru tot ceea ce organizezi! Roxana ‘’

,,M-am inscris intr-un retreat in inima muntilor langa Bran, avand cazare intr-o casuta minunata de unde este o priveliste superba( in dreapta se vedea Piatra Craiului, in stanga Muntii Bucegi in fata o padure verde de brad), intr-o zona cu un aer curat si ozonat si cu o liniste in care doar ciripitul pasarelelor si taraitul greierilor erau prezente ca fundal sonor.Am avut intentia de a vedea si experimenta dispozitivele din cadrul proiectelor educationale din domeniul stiintelor plasmatice promovate de Asociatia Stiitifica Plasma Romania prin Constantin Barbu pe care le vazusem in mass media. Am experimentat aceste dispozitive din domeniul sanatatii si nutritiei pentru vindecare si regenerare timp de 3 zile cu rezultate favorabile starii de sanatate si alimentatiei consumand apa plasmatica .Am invatat cum sa aplic nanotehnologia pentru a produce GANS si a fabrica dispozitivele acasa pentru a continua aceasta terapie inceputa pentru vindecarea bolilor de care sufar. In acest retreat am participat in grup in fiecare zi la cate o sesiune respiratie si una de meditatie in natura, a carei tehnica sustinuta de Alina Cosette m-a facut sa am senzatii extraordinare asupra corpului meu si mi-a energizat si vitalizat organismul avand efect asupra starii de sanatate si prin ameliorarea durerilor. A fost o surpriza placuta sa constat ca prin simpla tehnica a respiratiei te poti vindeca si corpul se regenereaza , m-am incarcat cu cu energie pe care o simteam ca un flux prin tot corpul , mi-am exteriorizat emoțiile si apoi m-am relaxat . Nu m-am simțit niciodată mai fericit. Nu știu sigur ce mi s-a întâmplat în aceaste ședințe de respirație , dar mi-am simtit corpul și mintea mai ușoare. Am trăit emoții pe care nu știam că le am doar pentru că mi-am sincronizat respirația cu o muzica linistitoare pe toata durata exercitiului.La fel si ceilalti din grup au avut senzatii pe care ni le-am destainuit fiecare. Am plecat spre casa cu un sentiment de revitalizare a organismului , cu o bucurie in suflet si fericit ca am avut ocazia sa experimentez pe viu intr-un peisaj superb aceste doua tehnici neinvazive de ameliorare a sanatatii.Multumesc pentru acest privilegiu , Alina si Constantin! GELU ‘’

Oaza de plasma de la Bran se dezvolta simplu cu ajutorul aplicatiilor tehnologiei spatiale Keshe GANS pentru Agricultura create de grupul de studii Plasma Brasov, unde inregistram si cateva rezultate in cresterea legumelor.

comentariile sunt inchise