REALIZAREA MATERIALELOR DE BAZA GANS – CO2, ZnO, CH3, CuO.

Procedura standard de laborator.

Termenul de G.A.N.S. este un agronim al expresiei in limba engleza ,,GAZ in NANO STATE of MATTER’’ in limba romana ,, GAZ in STARE NANO-SOLIDA a MATERIEI” . Acest gaz in stare nano-solida a materiei cere un mod de precis de captare cu ajutorul nano-materialelor.

GANS-ul unui atom reprezinta starea libera tridimensionala a materiei datorata interactiunii campului gravitational intern al acestuia.

Din campurile Magnetice Gravitationale care stau la baza formarii materialului GANS rezulta o noua stare a materiei = PLASMA.

Realizarea Gansurilor

 – prezentarea metodei de realizare a Gans-urilor, prezentare realizata de Tommy din Texas si argumentata, comentata si explicata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe

 – fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.118 din 16 Iunie 2016

Pregatirea materialelor necesare pentru productia GANS.

Pentru realizarea unitatii de putere Magravs sunt necesare mai multe tipuri de GANS.

In functie de varianta de realizare, acestea pot fi: GANS de CO2 ( dioxid de carbon), GANS de ZnO ( oxid de zinc), GANS de CH3 (metil), GANS de CuO ( metan).

Pentru obtinerea materialului GANS se utilizeaza placute/bobine metalice si placute/bobine nano acoperite.Este important ca aceste placute/bobine sa aiba aceeasi forma si dimensiune.

Este necesar ca placutele/bobinele metalice sa treaca prin toate procedurile de curatare ale nano acoperirii.Daca sunt oxidate sau au diverse acoperiri metalice pentru protectia la coroziune este indicat ca inainte de utilizarea acestora sa curatam complet acest stat superficial, printr-o usoara polizare cu o suprafata abraziva (smirghel de apa) foarte fina.

Atentie ! nu vom zgaria suprafetele placutelor/bobinelor metalice !

De pilda, in cazul placutelor de zinc este foarte posibil ca acestea sa fie acoperite cu oxid de titan, o substanta de culoare gri-mat, care va trebui indepartata cu grija in totalitate.

Placutele de otel zincat pot fi utilizate asa cum sunt, pentru ca stratul superficial de Zinc de la suprafata acestora este foarte util pentru procesul in care vor fi utilizate.

INTENTIA CONTEAZA.

Intentia dvs. pe toata durata proceduri este extrem de importanta in timpul intregului proces, deoarece va avea un efect asupra rezultatului dvs.

Procesul de realizare a GANS-ului incepe prin mentionarea intentiei cu voce tare, prin puterea Cuvantului Viu, cu palmele deschise in directia reactorului. Folosirea intentiei in producerea nano materialelor sau a GANS-ului este un proces simplu si eficient care aduce rezultate in aplicatiile realizate.

Echipa Plasma Romania a realizat o alogoritmare care o recomandam pentru primul pas in realizarea nano materialelor sau a GANS-ului, astfel: ,,Eu sunt Creatorul acestui material si doresc sa il folosesc in aplicatia …….,, se completeaza ( sanatate, energie etc)’’, in Armonie, Abundenta si Prosperitate cu Planeta Vie albastra Pamant. Multumesc!’’


Multiplicarea productie de GANS.

Realizarea GANS-urilor este un proces lent, care se poate prelungi pe durate mari de timp.

Daca dorim sa avem mai multa eficienta, putem utiliza simultan mai multe reactoare conectate in serie pentru acelasi tip de GANS.Astfel, vom putea sa multiplicam cantitatea de GANS pe care o recoltam. Daca dorim sa realizam un dispozitiv pentru aplicatiile de sanatate, alimentatie, agricultura sau o unitate de energie Magravs cu anumite tipuri de material GANS, atunci o sa realizam conectarea reactoarelor de GANS in serie, pentru o eficienta ridicata.

Unii experimentatori urmaresc sa accelereze productia de GANS introducand pe circuitul dintre 2 placi metalice diferite surse de curent continuu care genereaza maxim 1 volt si 30 mA.

Aceasta solutie nu este insa indicata, datorita faptului ca ea declanseaza un proces de electroliza ce duce la formarea de oxizi metalici fara valoare.

Precautii necesare!

Dispozitivul in care vom prepara materialele GANS se numeste REACTOR de GANS.El consta dintr-o cutie de plastic, din unele placute metalice si din alte componente, in functie de tipul de GANS ce se produce.

Alaturarea a doua reactoare in care se produc tipuri de GANS diferite poate sa genereze un fenomen de ,, contaminare”, care va compromite calitatea materialelor GANS.

De aceea este indicat sa pastram reactoarele in care producem material GANS CH3 la o distanta de minim 5 metri fata de alte reactoare de GANS daca nu este conectat in serie si la distanta de 20 cm atunci cand sunt conectate in serie mai multe tipuri de reactoare GANS sau acelasi tip de reactor GANS.

De asemenea, GANS-ul deja produs trebuie sa fie pastrat la distanta de reactoarele de GANS in functiune.Vom marca pe cutiile de plastic (reactoarele) tipul de GANS pe care l-am produs cu ele si nu le mai utilizam decat pentru realizarea aceluiasi tip de GANS.La fel procedam si cu placutele metalice, cu sarmele utilizate, cu led-ul si in general cu toate materialele care alcatuiesc un reactor de producere a GANS-ului.

Sa nu uitam ca realizarea GANS-urilor implica utilizarea de campuri plasmatice, care au o actiune invizibila la distanta si care sunt capabile sa impregneze subtil materialele cu care intra in contact.Acesta este si motivul pentru care unii experimentatori evita sa ,, reutilizeze” materialele metalice ( bobine, sarma de legatura) care au fost utilizate pentru constructia unei unitati Magravs ce a fost dezasamblata.

Avertisment!

Materialul GANS este non-toxic, totusi este intodeauna strict interzis si este contra indicat sa atingem catusi de putin cu pielea sau sa ingeram ( fiecare chiar si intr-o foarte mica sau infima cantitate) GANS-uri, chiar si atunci cand sunt diluate.Intodeauna vom utiliza in prealabil manusi de protectie in timpul operarii cu placute nano acoperite si chiar cu materialele GANS.

Folosirea corecta a materialului GANS se face dupa studierea aplicatiilor pentru Sanatate.

Procedeul de obtinere a GANS-ului de dioxid de carbon, CO2.

Aceasta metoda conduce la obtinerea unui amestec de aproximativ de 90% GANS CO2 si 10% GANS de oxid de zinc, ZnO, de culoare Gri – Alb.

Materiale necesare:

– placa de cupru nano acoperita, cu dimensiuni aproximative 10 x 20 cm si grosimea 0,4 – 1 mm.

Atentie ! In cazul in care am utilizat nano acoperirea cu flacara, stratul nano de la suprafata placii de cupru se va consuma mult mai repede.

In cazul in care am utilizat nano acoperirea cu soda caustica, placile de cupru nano acoperite trebuie spalate foarte bine, de cel putin 3 ori, prin clatire in apa distilata incalzita la o temperatura de aproximativ 65 grade Celsius.

Vom utiliza placi din cupru cu o puritate cat mai mare, de preferat cupru alimentar, de puritate 99,97 – 99,99 %.

– placa de zinc cu puritate mare, de aproximativ 10 x 20 cm, grosime 0,4 – 1mm.
– sarma de cupru nano acoperita, de aproximativ 10 cm lungime – 2 bucati
– sarma de cupru
– led rosu
– container de plastic de calitate, cu o capacitate de minim 4 litrii.
– 10 litrii de apa distilata.

Atentie! Recomandam ca in toate procedurile de nano acoperire sau realizare a GANS-ului sa se foloseasca apa distilata sau demineralizata cu o puritate, intre 1 – 4 ppm.Prezenta anumitor impuritati poate compromite procesul de realizare corecta a materialelor de tip GANS.Pentru productia GANS-urilor experimentatorii au rezultate mai bune atunci cand reactoarele sunt expuse intr-o conditie exterioara mai mare de 18 grade.

Clarificari in Realizarea Gans-ului de CO2.

– prezentarea unor clarificari în realizarea Gans-ului de CO2, la solicitarea lui Jim din Australia, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.
 – fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.177 din 22 Iunie 2017.

In acest scop, puritatea apei poate fi verificata cu ajutorul unui aparat special denumit TDS metru, care masoara curentul ionic dintr-o solutie, afisand pe baza acestei masuratori o valoare care indica totalitatea substantelor solide dizolvate intr-o solutie, in PPM ( parti per milion).

De exemplu, o valoare de 1 ppm indica faptul ca exista un miligram de substante solide anorganice dizolvate intr-o cantitate de 1 litru de apa.

Substantele solide organice dizolvate, cum ar fi zaharul nu influenteaza conductivitatea unei solutii, deci prin urmare nu pot fi masurate cu TDS metru.

– minim 300 grame de sare grunjoasa de mina, neiodata si fara aditivi ( gen antiaglomeranti etc) pe care o putem achizitiona din pietele alimentare.

Ideala este o sare cu un continut cat mai redus de impuritati, adaosuri sau minerale.

Atentie! Nu vom utiliza apa de mare pe post de solutie salina ! In urmatoarele reactoare puteti experimenta compozitii din cele 12 saruri esentiale.

PREGATIREA REACTORULUI de GANS.

Preliminar putem pregati cutia de plastic printr-un proces de tratare a materialului acestuia, care va face cutia sa capteze mult mai bine campurile plasmatice in interiorul sau, ceea ce va avea ca efect direct o eficienta crescuta in producerea GANS-urilor.

Aceasta operatiune se realizeaza in modul urmator:

Vom plasa pe fundul cutiei de plastic o cantitate redusa de soda caustica ( granule solide) si apoi vom turna deasupra acesteia apa clocolita pana umple cutia, procedand la fel ca la un proces obisnuit de nano acoperire.

Punem capacul cutiei si o lasam astfel timp de 1 zi, dupa care scoatem solutia de soda caustica si spalam bine cutia cu apa distilata.

O alta metoda consta in utilizarea unui mic pulverizator manual, pe care il vom umple cu solutia de soda caustica ramasa de procesul de nano acoperire a materialelor metalice.

Pulverizam bine aceasta solutie pe peretii interiori ai cutiei, apoi punem capacul cutiei si o lasam 1 zi.Apoi clatim bine cutia cu apa distilata.Vom constata ca aspectul peretilor cutiei se va modifica.

Pregatim apoi solutia salina pentru reactorul de GANS.

Vom dizolva o parte din sare in apa distilata si vom obtine astfel o solutie salina cu concentratia cuprinsa intre 3,5 si 7 % ( adica 35 – 70 grame de sare la litru).

Pentru obtinerea GANS-ului de CO2 ideal este sa utilizam o cantitate de sare egala cu 3,5 % din cantitatea de apa utilizata, si in acest scop vom cantarii cu exactitate sarea cu ajutorul unui cantar cat mai precis.

Eventual putem filtra aceasta solutie salina printr-un tifon, pentru a elimina unele impuritati din sarea grunjoasa.

Intindem apoi o folie de aluminiu pe suprafata de lucru si asezam cutia de plastic pe ea. Agatam placutele ( care in prealabil au fost gaurite in acest scop) in pozitie verticala, fata in fata, pe partile laterale a containerului de plastic, utilizand sarme de cupru nano acoperite sau suportii de plastic.

Atentie! Distanta dintre cele 2 placi trebuie sa fie de maxim 3-5 cm.Este necesar ca placile metalice sa nu atinga deloc fundul sau peretii vasului de plastic.! In ultima perioada se recomanda standardizarea salinitatii in reactoarele de GANS la 10% si chiar experimentarea de realizare a Gans-ului fara sare.

Dupa ce placutele au fost pozitionate si fixate, le vom conecta intre ele in partea lor superioara, cu ajutorul unor sarme de cupru nano acoperite.

Pe circuitul dintre cele 2 placi vom conecta in serie un mic led rosu, in modul urmator:

* Anodul led-ului (+) care este intodeauna piciorul mai lung al ledului rosu, va fi conectat la placa de cupru nano acoperita ( prin intermediul unei sarme de cupru nano acoperite).

* Catodul led-ului (-) care este intodeauna piciorul mai scurt al ledului rosu, va fi conectat la placa de zinc ( prin intermediul unei sarme de cupru nano acoperite).

NOTA: Pentru producerea GANS-ului utilizat la unitatile de energie MAGRAVS se inverseaza polaritatea led-ului, astfel Anodul pe placa de zinc si Catodul pe placa de cupru nano acoperita.

Atentie! In urma experientelor cu reactoarele de GANS, se pot realiza conexiuni intre placile metalice cu crengute de lemn, peste care se depune un servetel care va intra in contact cu solutia salina.Aceste tipuri de GANS fiind utile persoanelor cu regim alimentar vegetarian si vegan.

Vom tine cont de modul in care am descarcat placuta/bobina de cupru nano acoperit si sarmele de cupru nano acoperite, astfel incat in momentul conectarii lor, vom tine cont de directia de curgere plasmatica de la placa de cupru nano acoperit ( pol magnetic, + ) la placa de zinc ( pol gravitational, – ).

Vom avea grija sa nu zgariem stratul de nano acoperit de pe sarma nano acoperita sau de pe placa de cupru nano acoperit.Putem realiza aceasta legatura printr-un orificiu pe care il practicam in placa de cupru.Aceasta va fi gaurita intodeauna inainte de procesul de nano acoperire!

Daca dorim sa usuram realizarea acestor conexiuni, in loc sa infasuram sarmele prin gaurile special realizate in tablitele metalice, le putem prinde ( fixa) de acestea cu ajuorul unor cleme – crocodil infasurate in hartie ( pentru ca dintii de clemele – crocodil sa nu zgarie suprafetele nano acoperite), sau cu cleme speciale din plastic sau din lemn.

Productia de GANS.

Adaugam in cutie apa sarata si scufundam in ea placutele nano cupru si zinc la o distanta de 3 – 5 cm una de cealalta, astfel ca 1-2 cm din ele sa ramana deasupra suprafetei apei. Vom avea grija ca apa sa nu atinga conexiunile dintre sarme si placute.GANS-ul de CO2 se poate observa deja dupa cateva ore sub forma unui precipitat de culoare GRI dar il vom lasa sa se depuna mai multe zile inainte de a il recolta, deoarece scopul nostru este realizarea Amino Acizilor.

Atunci cand recoltam GANS utilizam o seringa fara ac, la care am atasat un tub de plastic, pentru a ajunge cu usurinta la fundul vasului.Vom recolta GANS-ul de CO2 de pe fundul reactorului cu acea seringa cu furtun de plastic, dupa ce au fost recoltati de la suprafata solutiei saline, amino acizii.

ATENTIE! nu vom acoperii vasul reactorului ! Solutia din reactor trebuie sa fie expusa la aerul din atmosfera!

Daca nu am obtinut suficient de mult GANS, lasam in continuare reactorul sa functioneze si repetam procesul de recoltare pana obtinem cantitatea necesara.

Pe masura ce nivelul apei din vas scade, vom completa cu apa sarata, la aceeasi concentratie salina pe care am utilizat-o de la inceput.

De asemenea, in timp datorita evaporarii apei din reactor, concentratia de sare va creste si aceasta poate determina oprirea procesului de generare a GANS-ului.In aceasta situatie va fi necesar sa completam solutia din reactor cu apa distilata, pentru echilibrarea salinitatii.

Vom supraveghea cu atentie stratul nano de culoare neagra de pe placuta de cupru.Daca stratul nano s-a consumat, se vor declansa procese de oxidare a cuprului in contact cu apa sarata si din cauza aceasta GANS-ul rezultat va fi contaminat cu oxid de cupru.Ne putem da seama de aceasta daca el nu va mai avea culoarea gri-alb. In aceasta situatie tot ce mai putem face este sa aruncam acest GANS si reancepem procesul cu o placuta nano acoperita corect.

Atentie! Materialul GANS pur CO2 este de culoare GRI.

Este posibil ca la un moment dat, procesul de producere a GANS-ului CO2 sa incetineasca foarte mult. Acest lucru se datoreaza epuizarii oxigenului din apa din reactor.In aceasta situatie este necesar sa inlocuim apa din reactor cu o noua cantitate de apa proaspata sarata sau pentru o productie mai mare de GANS se introduce in reactor de la inceput o pompa de oxigenare (de acvariu) a apei sarate care va fi pornita pentru perioade scurte de timp, ca sa se formeze conditia perfecta pentru formarea Amino acidului la suprafata apei sarate.

Daca nu vom obtine rezultate, va fi necesar sa inlocuim placuta de cupru nano acoperita cu una noua.

Este necesar ca depunerea de GANS sa nu ajunga la nivelul placutelor metalice ( nu trebuie sa atinga placutele/bobinele metalice), pentru ca acestea se vor coroda rapid, iar productia de GANS se va contamina cu oxid de cupru metalici.De aceea, vom suspenda placile metalice la o distanta suficient de mare de fundul cutiei de plastic.

Atentie! In reactoarele GANS se pot folosi atat placi nano acoperite cat si bobine nano acoperite, iar pozitionarea lor in interiorul reactorului este in mijloc.

– prezentarea modului de folosire a kit-ului initial din anul 2014 pentru capturarea CO2 din mediul inconjurator, si transformarea lui in gaz in stare nano solida sau prescurtat Gans, prezentare realizata de D-ul Armen Guloyan.

Metode noi de producere a GANS-ului.

Domnul M.T. Keshe ne recomanda ca atunci cand realizam GANS-ul de CO2, sa nu punem placile in interior, ci sa cream un sistem in care ambele placi si cea de Cupru nano acoperita si cea de Zinc simpla, sa fie in afara reactorului. Astfel, va produce un GANS de CO2 pur de culoare GRI. Aceasta metoda poate fi folosita pentru toate tipurile de GANS.

Spalarea, folosirea si depozitarea materialelor GANS.

GANS-ul odata recoltat daca doriti sa il folositi el trebuie apoi foarte bine spalat de sare, pentru ca este necesar ca sarea din compozitia lui sa fie indepartata pe cat posibil complet, daca dorim sa obtinem rezultate scontate.

Pentru aceasta amestecam GANS-ul cu apa distilata, intr-un recipient de sticla curat, suficient de mare, in asa fel incat cantitatea de apa distilata sa fie cel putin 8 ori mai mare decat cantitatea de GANS.Inchidem bine recipientul si il agitam. Lasam apoi GANS-ul sa se depuna pentru 24 de ore si dupa ce se aseaza pe fundul recipientului si apa distilata este limpede, indepartam cat mai mult din apa de la suprafata lui.Repetam procedura de cel putin 9 ori, pana la 26 -30 spalari, utilizand de fiecare data o noua cantitate de apa distilata.Daca spalarea nu este temeinic realizata, un rest de sare ( clorura de sodiu NaCl) ori cat de mic ramas in GANS ii perturba acestuia campurile Magnetice Gravitationale.

Dupa primele 10 spalari puteti testa apa de la suprafata GANS-lui, iar daca aceasta este in continuare sarata, se continua spalarile pana cand se elimina complet sarea.

Folosirea materialului GANS.

Dupa realizarea spalarilor se considera precipitatul GANS ca substanta ,,baterie’’ care informeaza apa distilata de deasupra, care devine cunoscuta ca Lichid Plasma GANS care are aproape aceleasi proprietati energetice ca materialul (precipitatul) GANS, dar ea nu poate fi inmultita, deoarere ea are proprietati de informare.

Intodeauna este recomandat sa recoltati Lichidul Plasma GANS de la jumatatea inferioara a recipientului in care ati colectat si spalat materialul GANS, fara sa deranjati materialul GANS.

Colectarea pentru aplicatiile dorite se face cu un furtun din plastic si cu ajutorul unei seringi, care or sa fie folosite doar pentru acel tip de material GANS.Dupa folosire umpleti cu apa distilata/demineraliata recipientul in care aveti GANS si agitati 3 minute, iar recolectarea se face din nou dupa 24 de ore, atunci cand nu exista suspensii de material GANS in Lichidul Plasma GANS..

Proportia campului informational al Lichidului Plasma Gans in apa potabila pentru consum este de 5 ml la 5oo ml, iar proportia materialului GANS pentru inmultire in  apa distilata/demineralizata, este de 1 ml la 5 litrii.

Atentie! Materialul GANS depozitat langa zonele cu campuri electrico-magnetice (prize, aparate electrice etc) ii va scadea valoarea energetica-informationala.

Atentie! Daca sunt expuse recipiente cu Lichid Plasma GANS de tipuri diferite la distante apropiate, ele interactioneaza si pot scadea nivelul campului informational in care se afla, la fel sunt intalnite cazuri si daca sunt depozitate in apropierea materialului GANS, tocmai de aceea recomandam sa recoltati si sa folositi cu atentie aceste substante.

Recomandarea venita din partea Fundatiei Keshe, este sa folosim in aplicatii materialul GANS si Lichidul Plasma GANS sau Amino Acizii in proportii cat mai mici, de ordinul miligramelor si mililitrilor, deoarece sunt materiale nucleare non-toxice cu puteri energetice generoase.Regula de baza in toate aplicatiile in care sunt folosite aceste substante este de a crea pentru inceput un camp dnamic energetic informational in proportii de 1/2 sau 1/3, de la cel puternic catre cel slab.

Materialul GANS se foloseste dupa o buna studierea a aplicatiilor de sanatate si energie.

Atentie! In algoritmarea care este folosita in cercetare si in unele materiale prezentate de catre Fundatia Keshe, special in aplicatiile de sanatate, mentionarea cuvantului GANS, face referire directa la folosirea Lichidului Plasma GANS.

Daca nu este folosit materialul GANS in aplicatii, el poate fi pastrat intr-un recipient in care se afla solutia salina din reactor, fara ca el sa fie spalat.

In final, depozitam GANS-ul spalat intr-un recipient nou de sticla curat, (care nu a mai fost folosit) intr-o zona unde nu sunt cabluri electrice sau aparatura electrica, pe care il inchidem etans si il etichetam, mentionand tipul de GANS obtinut, data recoltarii si informatii asupra metodei utilizate pentru obtinerea lui ( nano acoperire).

– prezentarea kit-ului initial din anul 2014 pentru capturarea CO2 din mediul inconjurator, si transformarea lui in gaz in stare nano solida sau prescurtat Gans, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

Verificarea materialelor GANS.

GANS-ul de CO2 pur are o culoare GRI daca prezinta alta culoare, inseamna ca in procesul de realizare a GANS-ului, materialul nano de pe placa de cupru nano acoperita s-a desprins si s-a format oxid de cupru care a patruns in solutia salina.In acest caz, GANS-ul obtinut este din pacate compromis si ca atare il vom arunca, fiind usor observata calitatea materialul GANS afectat prin urmarirea culorii.

GANS CO2 observat la microscop.

O modalitate foarte buna de a testa puritatea GANS CO2 obtinut este amestecarea unei mici parti din acestea in otet aliementar sau picaturi din lamaie. Daca GANS-ul obtinut se va dizolva in otet inseamna ca in realitate nu am obtinut GANS CO2 ci doar oxid de zinc, de culoare alba. O alta modalitate este de a expune in congelator o eprubeta cu GANS CO2 pentru minim 7 ore. Daca GANS-ul CO2 nu o sa fie inghetat, atunci am obtinut un GANS pur.

O alta modalitate de a testa campul plasmatic al precipitatului GANS, este de a pune cateva picaturi peste un material textil , care apoi este expus deasupra unui recipient cu apa in congelator, unde dupa 7 ore campurile de plasma o sa fie inghetate.

Atentie! Daca nu vom utiliza led-ul si vom conecta cele 2 placi direct printr-o sarma nano invelita, in reactorul de GANS vom obtine un amestec de aproximativ de 90% GANS ZnO (oxid de zinc) si 10% GANS CO2.Proportia de GANS ZnO va creste cu cat placutele vor fi mai indepartate una de cealalta (+7cm), iar culoarea o sa fie Alba.

Marirea puritatii – GANS din GANS.

Dupa ce a fost spalat si testat, GANS-ul poate ajunge la o puritate mai mare daca se utilizeaza in 2 recipiente acelasi tip de GANS, la proportii de 1 la 3, iar conexiunea se face intre cele 2 recipiende inchise ermetic cu o sarma nano care nu are voie sa atinga precipitatul GANS sau conexiunea se poate face cu un furtun de plastic plin cu Lichid Plasma GANS.

Realizare Gans din Gans-uri.

– prezentarea principiilor de realizare a Gans-ului din alte Gansuri realizate anterior, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

– fragment din atelierul despre tratarea cancerului in schimbul pacii din 27 Aprilie 2017

– prezentarea metodelor de realizare a Gans-ului din alte Gansuri realizate anterior, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.
– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.172 din 18 Mai 2017

Cum se usuca GANS-ul.

GANS poate fi utilizat intr-o stare umeda sau solida. Puteți stoca GANS-ul in apa distilata, mentinand-o umeda sau o puteti indeparta din apa distilata si o uscati intr-o pulbere solida, avand alte valori energetice plasmatice.

Opțional: se poate realiza uscarea GANS-ului cu ventilatorul.

Cand se usuca GANS, scopul este de a face in mod natural sa se retraga usor umezeala din GANS.

Atentie! In nici un caz nu se poate usca GANS-ul prin incalzirea acestuia pe un foc deschis sau pe aragaz. Cu cat este mai natural procesul de uscare, cu atat mai bine.

Este posibil sa se accelereze procesul de uscare prin punerea umezelii GANS-ului pe un radiator de incalzire sau prin amplasarea GANS-ului in apropierea unei lampi care are un bec care produce caldura.

Daca se formeaza cristale in timpul procesului de uscare, acesta indica faptul ca GANS-ul nu a fost spalat bine in timpul procesului de spalare.Cristalele sunt probabil cristale de sare. In timpul procesului de uscare, GANS se va transforma intr-o pasta si, dupa mai multe ore de trecere, se va transforma intr-o pulbere.

Procedeul de obtinere a GANS-ului pur de oxid de zinc, ZnO.

Pentru realizarea GANS-ului pur de oxid de zinc (ZnO), utilizam in reactor o placuta de zinc si o placuta de zinc nano acoperita.Distanta dintre cele 2 placute va fi de aproximativ 7 cm.Utilizam o solutie salina de 5 -7 %.

Diferenta dintre ZnO2 si CO2.

– prezentarea diferentelor existente intre ZnO2 si CO2, si a modalitatii de realizarea corecta a ambelor materii in stare Gans, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe
– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr. 93 din 24 Decembrie 2015

Decupam dintr-o placa de zinc 2 fasii inguste de aproximativ 10cm lungime, pe care le vom utiliza pe post de sarme de legatura.Una din sarme o nano acoperim.

Legam sarma de zinc la placuta de zinc curata si sarma de zinc nano acoperita la placuta de zinc nano acoperita.

Cele 2 capete de sarma libere le vom lega intre ele prin rasucire in sens invers acelor de ceasornic, deasupra reactorului.

Atentie! in procesul de nano invelire cu soda caustica a placutei de zinc, este necesar sa tinem cont ca aceasta se corodeaza mult mai repede decat cuprul, in contact cu solutia de soda caustica fierbinte.Daca in momentul scufundarii placutei in solutia de soda caustica apare o reactie efervescenta, este necesar sa reducem concentratia de soda caustica din solutie.Vom lasa placuta de zinc in baia de soda caustica timp de maxim 1 zi.

Putem realiza apoi nano acoperiri suplimentare cu vapori de soda caustica. Unii experimentatori au observat o eficienta marita a nano acoperirii zincului, daca in prealabil au lasat timp de 1 zi placutele de zinc in cutia unde se face nano aburirea unor piese de cupru.

Zincul nano acoperit va avea o culoare cenusiu inchis.

GANS-ul de oxid de zinc va avea o culoare alba cu un aspect translucid.El este format de particule opace care in momentul in care sunt agitate se lasa mult mai repede la fundul vasului decat GANS CO2 care este de culoare GRI.

Procedeul de obtinere a GANS ului de oxid de cupru, CuO (metan).

Se utilizeaza o placuta de cupru nano acoperita si o placuta de cupru fara nano acoperire.
GANS-ul rezultat va avea culoarea albastru – verzui – turcoaz.

Necesar de materiale:

– placa/bobina de cupru nano acoperita, dimensiuni aproximativ 10 x 20 cm
– placa/bobina de cupru curat, dimensiuni aproximativ 10 x 20 cm
– sarma de cupru nano acoperita de aproximativ 10 cm lungime
– sarma de cupru curat de aproximativ 10 cm lungime
– led rosu
– container plastic de 4 litrii
– 3 litri de apa distilata sarata, cu salinitatea intre 1 – 15 %

Procedam in mod identic de a realiza conexiunile led-ului rosu ca la obtinerea GANS CO2.

ATENTIE! Nu se colecteaza tot GANS-ul, pana cand nu au fost recoltati aminoacizii de pe suprafata apei sarate.

NOTA: Pentru producerea GANS-ului utilizat la unitatile de energie MAGRAVS se inverseaza polaritatea led-ului, astfel Anodul pe placa de zinc si Catodul pe placa de cupru nano acoperita.

Daca dorim sa acceleram productia de GANS de CuO, putem utiliza simultan mai multe reactoare de GANS CuO legate intre ele in serie , in modul urmator: placa de cupru curat din fiecare reactor, va fi legat de placa de cupru nano acoperit din reactorul urmator prin intermediul unei sarme de cupru curat.Continuam in acest mod pana la ultimul reactor, care va fie legat de primul reactor.In modul acesta vom realiza un circuit inchis din toate reactoarele de GANS CuO, ceea ce va duce la o amplificare a fluxului plasmatic care circula prin fiecare reactor.

In cazul acestei modalitati, vom plasa placile din fiecare reactor la aproximativ 18 cm distanta intre ele.

Procedeul de obtinere a GANS-ului CH3 (metil).

Se utilizeaza o placuta de cupru nano acoperit si o placuta de otel zincat ( tabla zincata / plasa rabitz).
GANS-ul rezultat va avea culoarea portocaliu / roscat.

Caracteristici CH3.

– prezentarea caracteristicilor Gans-ului de CH3, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe
– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.144 din 3 Noiembrie 2016

Necesar de materiale:

– placa/bobine de cupru nano acoperita, avand dimensiuni aproximative 10 x 20 cm
– tabla / plasa zincata avand dimensiunea aproximativa de 10 x 20 cm ( nu utilizam otel inox)
– sarma de cupru, 2 bucati de aproximativ 10 cm lungime
– led rosu
– container de plastic de 4 litri
– 3 litri de apa distilata sarata cu salinitatea intre 1 – 15%

Procedam in mod identic de a realiza conexiunile led-ului rosu ca la obtinerea GANS CO2.

NOTA: Pentru producerea GANS-ului utilizat la unitatile de energie MAGRAVS se inverseaza polaritatea led-ului, astfel Anodul pe placa de zinc si Catodul pe placa de cupru nano acoperita.

Vom avea de asteptat cateva ore pana cand va aparea un strat de GANS de culoare portocalie.

ATENTIE! Nu se colecteaza tot GANS-ul, pana cand nu au fost recoltati amino acizii de pe suprafata apei sarate.

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T.Keshe prin Fundatia Keshe.

comentariile sunt inchise