Razele Magnetice Fundamentul Creatiei

Razele Magnetice Fundamentul Creatiei

– prezentarea fundamentului creatiei sub forma interactiunii a doua raze magnetice, interactiune ce da nastere plasmei, campurilor plasmatice si materiei, prezentare realizata de Rick si D-ul Mehran Tavakoli Keshe

Principiul pozitionarii Magravs

– animatie reprezentativa pentru principiul pozitionarii Magravs, pozitionare dependenta de puterea campurilor magnetice si gravitationale ale entitatilor aflate in interactiune.

Interactiunea campurilor magnetice plasmatice

– animatie reprezentativa pentru interactiunea campurilor magnetice plasmatice si crearea fortelor de atractie si respingere intre ele, functie de sensul dinamicii acestora, crearea materiei fizice in zona de echilibru a fortelor magnetice si gravitationale, precum si similitudinea intre magnetosfera

Gravitatia si Inertia Explicate de M.T. Keshe

– prezentarea principiului crearii campului gravitational si a inertiei, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

– fragment din lectia privata din 6 Aprilie 2016, publicat cu aprobarea D-lui Keshe.

Transformarea Neutronilor in Protoni si a Protonilor in Neutroni

– prezentarea transformarii neutronilor in protoni si a protonilor in neutroni, prin divizarea continua a celor doua entitati plasmatice, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.180 din 13 Iulie 2017.

Electronul Sufletul Neutronului

– prezentarea electronului ca fiind parte din centrul neutronului, si a similitudinii acestuia cu sufletul omului, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

– fragment din planul pentru pacea umanitatii din 12 Iulie 2017

Ecuatia Masei Plasmatice

– prezentarea ecuatiei masei plasmatice in contextul constantei plasmei universale, a incompatibilitatii acestei mase cu masa materiei fizice asa cum este ea de finita de stiinta actuala, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

Dilema Masa Energie Plasmatica

– prezentarea dilemei masa-energie plasmatica in contextul existentei gradientului diferentei de potential plasmatic a campurilor gravitationale si magnetice ale Universului, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

Ecuația Vitezei Plasmatice

– prezentarea intentiei de realizare a unei ecuatii a vitezei plasmatice de catre un profesor universitar din Romania, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.164 din 23 Martie 2017

Stiinta Plasmatica

– prezentarea stiintei plasmatice si interferenta acesteia cu societatea contemporana si cu ‘corifeii’ acesteia, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe

– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.117 din 9 Iunie 2016

Precizari Despre Tehnologia Plasmatica

– prezentarea unor precizari facute de D-ul Keshe legate de tehnologia plasmatica si folosirea simbolurilor specifice Fundatiei Keshe, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.180 din 13 Iulie 2017.

Structura Luminii

– prezentarea crearii luminii si a structurii acesteia, a comportamentului si proprietatilor acesteia in diferitele materii existente in Univers, prezentare realizata de Ivan, cu argumentele si explicatiile oferite de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.30 din 2 Octombrie 2014

Plasmele Particulelor Elementare

– prezentarea particulelor elementare din structura atomului si a similitudinilor acestora cu sistemele solare, vazute din perspectiva naturii lor intrinseci reale plasmatice, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

Tabelul Periodic Explicat de D-ul Keshe

– prezentarea tabelului periodic al elementelor al lui Mendeleev vazut prin prisma teoriei plasmatice, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe

– fragment din atelierul de lucru de sanatate nr.7 din 24 Octombrie 2014

Presiunea Plasmatica

– prezentarea conceptului de presiune plasmatica si aplicarea lui in obtinerea curgerii de curent de nivelul vibratiei electronului prin structurile materiale, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe

Starea Materiala vs Starea Plasmatica

– prezentarea starilor materiala si plasmatica si detalierea asemanarilor si diferentelor existente instre acestea, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe

– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.142 din 20 Octombrie 2016

Nivelele de putere plasmatica

– prezentarea nivelelor de putere plasmatica la nivelul aminoacizilor, a atomilor, si corespondenta acestora la nivelul atmosferei terestre, realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.

– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr. 138 din 22 Septembrie 2016

 

comentariile sunt inchise