Protocoale pentru Agricultura

Plantarea
Folositi aceasta schema pentru plantarea semintelor in forma de cerc, astfel:
Exemplu: Langa rasadul cu legume se planteaza o buruaina sau planta medicinala care creaza o retea subterana pentru atragerea nutrientilor din pamant catre leguma.

Mix plantari
2 legume + 3 buruieni
3 fructe + 3 buruieni
1 copac + 3 buruieni
Beneficii : Activare ADN ARN – Sanatate echilibrata – Mediu inconjurator echilibrat.

Sisteme de irigare

Folositi un recipient din sticla care nu are o forma geometrica fixa.
Se umple recipientul cu apa distilata sau demineralizata.
Se deschide aplicatia www.onlinetonegenerator.com, dupa care se aseaza castile sau boxele in apropierea recipientului din sticla.
Se utilizeaza frecventa de 3 Hz pe tonul PATRAT pentru FIX 23 minute, in timp acest interval parasesti camera si revii dupa cele 23 minute pentru a folosi apa pentru udarea gradinii sau varsa apa in sistemul hidro.
Apoi revii in camera si urmezi aceeasi procedura pentru recipientul plin cu apa, setezi tonul urmator de 70 Hz, iar apoi revii in camera si pregatesti tonul de 90 Hz.

Agricultura Hidro / Acvaponica

Studiaza secventa frecventei vibrationale a moleculelor legumelor , fructelor sau a nutrientilor si o sa reusesti sa realizezi o geometrie armonica care poate fi folosita in echilibrarea ecosistemului prin cristalizarea apei.
Exemplu:
Foloseste frecventa cartofului sau a impulsurilor vibrationale care vin de la Soare si transforma acest ton intr-o aplicatie pe frecvente vibrationale de Hz.
Utilizeaza acest ton langa sistemele cu apa pentru hranirea plantelor / legumelor.

Te ajutam sa convertesti: https://www.unitconverters.net/frequency-wavelength/wavelength-in-metres-to-hertz.htm

comentariile sunt inchise