Proiect Energia Verde

PlayEnergy 2019 – Pune-ti energia in miscare este concursul pe care Enel vi-l dedica voua, elevilor: dati frau liber imaginatiei, inspirati-va din ceea ce se intampla in jurul vostru si in lume si propuneti proiectul vostru de utilizare a energiei in mod inovator si de imbunatatire a realitatii care ne inconjoara.

Proiectul Energia Verde continua programele de educatie stiintifica si cercetare exploratorie a tehnologiei Magravs, care au inceput in anul 2018, in colaborare cu Colegiul Tehnic ,, Constantin Brancusi’’ din Petrila http://proiecte.liceupetrila.ro/ , impreuna cu Asociatia Keshe Romania http://kesheromania.ro si Asociatia Siintifica Plasma Romania.

Echipa proiectului este formata din N. Miruna, C. Dan si M. Roxana care sunt coordonati de doamna profesoara Cindea Nicoleta si de cercetatorii din grupul de studii Keshe Petrila, domnul Giani Boia si doamnele Pelacaci Nicoleta si Pelacaci Geta. https://www.facebook.com/groups/2145445789019275/

Prezentarea proiectului Energia Verde.

Cum functioneaza concursul?

Concursul are trei categorii de participare: una pentru fiecare ciclu de invatamant. Elevii vor trebui sa se inspire dintr-un caz real de utilizare inteligenta a energiei si pornind de la exemplu sau de inovatie, sa propuna noi idei si proiecte pentru a imbunatati realitatea inconjuratoare.

Concursul are o procedura de selectie regionala si nationala: dintre toate proiectele transmise pana la termenul limita, o comisie de experti va selecta castigatorul din fiecare regiune, pentru fiecare ciclu de invatamant, in baza criteriilor de relevanta a temei, creativitatii si originalitatii. Comisia regionala poate de asemenea, sa decerneze mentiuni speciale care vor permite accesul in procedura de selectie nationala.

Dintre proiectele castigatoare la fazele regionale in cadrul concursului, comisia nationala va selecta, conform acelorasi criterii, primii trei castigatori din fiecare ciclu de invatamant.

Concurs organizat de ENEL Romania http://playenergy.enel.com/ro

comentariile sunt inchise