Principii Keshe

PRINCIPIILE inginerului nuclear M.T. KESHE.

Inginerul nuclear Keshe ofera informatii despre prima sa carte: ,,Ordinea Universala a crearii Materiilor’’. El explica principiile gravitatiei, iar aceste principii se aplica si interactiunii in interiorul neutronului dintre materie, antimaterie si materia intunecata.

Neutronul este in principal compus din aceste trei aspecte fundamentale. Pana in prezent se presupunea ca neutronul a fost compus din trei cuarci, unul superior si doi in jos.

Campurile magnetice mici sunt particulele fundamentale reale provenite dintr-o supa magnetica cosmica. Domenii cu o rezistenta similara se pot incurca intr-un pachet dinamic. Trei pachete cu astfel de rezistente diferite formeaza cele trei tipuri de baza (Antimaterie, Materie Intunecata si Materie) si se pot interconecta pentru a realiza Plasma sau Neutronul fundamental initial. Acest neutron se poate deforma intr-o plasma a unui proton si o plasma a unui electron si ambele contin inca parti din trinitatea de materie a plasmei initiale. Ei au fiecare individual si impreuna o stare generala, magnetosferica, care este dominata de campurile magnetice si gravitationale. Acest lucru este similar cu campurile magnetice gravitationale si exterioare ale Pamantului.

Bazandu-se pe aceste noi principii noi, au fost construite prototipuri de reactoare, cu rezultate uimitoare, cum ar fi crearea de ridicare si miscare fara arderea combustibilului si realizarea fuziunii intr-un mod simplu. Acum devine posibila crearea in orice moment a unei cereri intr-un mod accesibil unor cantitati uriase de energie (precum electricitatea si caldura) si miscarea si aspecte precum apa, alimentele si materialele noi si dezvoltarea noilor tehnologii spatiale.

Introducere in Gravitatie.

Materia Neutronului.

Dezintegrarea nucleara si miscarea.

Fuziunea.

Zborul si crearea luminii

O planeta, o rasa, o natiune

comentariile sunt inchise