PLASMA UNIVERSAL FEST 2023

Asociatia Stiintifica Plasma Romania va invita sa participati la editi a treia a festivalului „Plasma Universal Fest 2023”, care se va desfasura de la inceputul Solstitiului de Vara pana la Solstitiu de Iarna, simultan pe toata planeta.

Motto-ul festivalui: „Totul este posibil”.

Activitatea principala a festivalului este un cadou din partea Divinitatii si este oferit omenirii pentru a depasi anumite situatii din domeniul Sanatatii, Alimentatiei, Agriculturii, Mediului inconjurator, Transportului si Energiei.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca in urma rezultatelor benefice inregistrate in cercetarea empirica la nivel national si international incepem organizarea conferintelor publice de prezentare a noului blueprint Mini MaGravS wireless in orasele din Romania si la nivel online pentru utilizatorii de Zoom, conferinte ce vor fi anuntate periodic pe acest website.

Intentia noastra este de a prezenta inovatiile tehnologiei spatiale Keshe GANS ce ofera solutii si aplicatii in mai multe domenii cu scopul de a crea o conexiune cu oficiali ai statului roman cat si cu mediul de afaceri, in vederea obtinerii pacii la nivel mondial.

In urma conferintelor publice realizate oferim posibilitatea de colaborare si invitam membrii comunitatilor plasmatice sa se organizeze in cele 41 de judete ale Romaniei sub forma de grupuri de studii plasmatice active cu care sa colaboram pentru a continua transferul liber de cunoastere.

Va invitam sa va inscrieti la prima prezentarea a metodei de realizare a primei unitati Mini MaGravS wireless care se va desfasura pe 21 iunie 2023 in zona sacra de la Sarmisegetuza, unde o sa avem posibilitatea sa ne conectam si intr-o calatorie a sufletelor.

Donatia din inima pentru accesul la prima prezentare a blueprint-ului Mini MaGravS wireless este de 100 Euro/pers.

Inscrierile se realizeaza la adresa de e-mail: cu subiectul „Sarmisegetuza”, unde o sa primiti mai multe detalii despre conditiile de participare.

Multumiri Institutul Spatial al Fundatiei Keshe pentru cunoasterea oferita omenirii.

Va multumim si va iubim,
Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

comentariile sunt inchise