Plasma Retreat in Transilvania

Tematica: Rescrie Viitorul.

Am ales sa manifestam o noua realitate si un nou pamant in perioada Solstitiului de Vara si a sarbatorii Sanzienelor.
Alaturi de colegii din grupul de studii Plasma Sibiu, am pregatit timp de 3 zile si 3 nopti secvente de educatie stiintifica-spirituala.

Locatia:
Pensiunea este situata in Transilvania la 20 km de orasul Sibiu, pe Valea Hârtibaciului, in Nucet, un loc binecuvantat, un sat mic si linistit in care viata curge incet si frumos.
www.bio-haus.ro
Numarul de locuri este Limitat in locatia Bio Haus, dar exista si posibilitatea de cazare la alte pensiuni din zona.
Pentru persoanele pasionate de supravietuirea in natura, exista varianta de camping la cort si masa la preturi accesibile.
Inscrierile se fac la adresa de email cu Subiectul ,, RETREAT’’.

PROGRAM:
SECVENTA 1.
Curs teoretic „Inteligenta inimii”
Subiecte:
1. Aspecte fiziologice ale comunicarii inimii cu creierul si corpul,
2. Ce este de fapt stresul si cum il putem utiliza?
3. Tehnici de transformare a emotiilor cu biofeedback Software HeartMath,
4. Beneficiile coerentei pentru cresterea calitatii GANS-ului.

Ateliere practice:
1. Cum ajungi la scopul inimii tale?
2. Harta emotiilor,
3. Ce emotii iti disturba claritatea mentala si sanatatea ?
4. Primii pasi in manifestare,
5. Meditatie colectiva HeartMath pentru Plasma România.

Prezinta: Profesor Institute HeartMath – Dipl. Ing. Simona Wolfer ( grup de studii Plasma Sibiu ) https://www.heartmath.com/

SECVENTA 2
Activitatile cursului de intuitie:
• Exercitii si tehnici practice pentru dezvoltarea intuitiei,
• Activitati in echipa,
• Tehnici pentru echilibrarea celor doua emisfere,
• Dezvoltarea imaginatei si a creativitatii,
• Yoga – meditatii si tehnici de respiratie,
• Activarea glandei pineale cu ajutorul fosfenei,
• Arta comuniunii cu natura – exercitii de qi gong si Tai Chi,
• Ritual de Solstitiul de Vara – aprinderea Focului Sacru.

Ghizii intuitivi :
Mirela Muntianu și Constantin Mușat își desfășoară activitatea în cadrul Centrului de Studii și Cercetări Frontale Tarkshya 444 din București alături de Maestrul Serghei Danisin iar din anul 2017 au creat Intuitive Life unde sustin ateliere și tabere pentru dezvoltarea intuiției si schimbarea paradigmei de gandire, promovand in acest fel un stil de viata holistic.

Mirela este consilier pentru dezvoltare personala si instructor de Hatha Yoga TTC200 – Yoga Academy România din 2016, iar în prezent este în formare cu prof. dr. Florian Colceag in cadrul cursului pentru dezvoltarea emisferei drepte.
Constantin este trainer autorizat de Ministerul Muncii și Educației Naționale și instructor de Tai Chi Quan în cadrul Asociației Române de Chen Taiji Tradițional sub îndrumarea profesorului Florin Szondi. Susține cursuri de supraviețuire în natură și expediții nocturn. Este initiat in Roata Medicinei Shamanice si ritualurile de activare Munay-Ki (traditia shamanica Q’ero din Peru) din anul 2010.

SECVENTA 3
Respiratie in campuri plasmatice.

Respiratia este un proces constient, conectat si accesibil tuturor. Este un proces simplu prin care intregul corp va primi o cantitate mai mare de oxigen si energie vitala, ceea ce va conduce la diferite noi stari de perceptie si constiinta. In timpul procesului de respiratie poate aparea eliberarea spontana a emotiilor stocate in timp sau pot aparea alte manifestari ale corpului sau ale mintii.

Totul este permis, totul este binevenit. Odata eliberat de emotii toxice, povesti neterminate sau altele asemenea, fiinta umana poate accesa o noua stare de pace si fericire.
Daca aceasta este prima data cand experimentati Breathwork in campuri plasmatice, veti fi surprinsi de unicitatea procesului.
Sesiunea de grup este o modalitate utila si puternica de a se conecta cu vindecarea corpului fizic si mental. Respiratia combina respiratia dinamica conectata, muzica evocatoare cu indrumare si sprijinul facilitatorului.

Sesiunea Breathwork in campuri plasmatice include o sesiune introductiva si o sesiune de respiratie dinamica conectata. O oportunitate de a fi prezent pentru dumneavoastra si pentru ceilalti, o prezenta in internalizare si integrare. Sesiunea va include, optional, un moment de impartasire cu participantii la experientele personale, o meditatie, un desen sau o scrisoare personala.

Acesta sesiune este dedicata celor cu o perspectiva deschisa asupra invatarii corporale, celor care doresc o schimbare in propria lor energie sau poate chiar viziunea fundamentala a vietii lor.

Cand nivelul de prezenta in organism este intensificat de acest tip de respiratie, devenim mai magnetici, mai dinamici, mai atragatori si mai plăcuti pentru noi si pentru cei din jurul nostru. Astfel devenim o sursa de inspiratie a energiei si a atitudinii constructive si a efervescentei.

Despre facilitator:
Alina este Facilitatorul de Reabilitare. A obtinut Certificatul de Facilitare in Koh Phangan in septembrie 2016. Cu toate acestea, experienta ei in diferite metode de respiratie este mult mai ampla. A inceput in decembrie 2015 in Thailanda, India si Bali. A participat recent ca asistent la formarea intensiva a noilor facilitatori si are o experienta bogata in sesiunile private ale Rebirthing.
Alina lucreaza in acelasi timp cu Genes Keys, Chi Nei Tsang, cu terapie cosmica tantrica si cu alte metode de vindecare si de conexiune trecute de Master Mantak Chia si traditia Indiana.

SECVENTA 4
Curs teoretic Magravs – aplicatii in Alimentatie si Sanatate.
Subiecte:
– Cum realizam GANS Telomer,
– Metode de detoxifiere a organismului,
– Metode de transmutari-transformari-transportari elemente.

Curs teoretic tehnologie Biofotonica / Cuantica.
Subiecte:
– Manifestari Cuantice,
– Prezentarea dispozitivului intelligent Biofotonic „Q”.

Curs teoretic tehnologie Eterica
Subiecte:
– Aplicatii cu sunet si lumina,
– Metode de detoxifiere si armonizare a organismului.

Prezinta: Barbu Constantin, cercetator al Asociatiei Stiintifice Plasma Romania si student la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe

comentariile sunt inchise