Plasma la Holistic fest

Va invitam a participa la complex Majestic, sala Magna, care se afla pe strada Distributiei nr. 32, la: CONFERINTA INTERNATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE – HOLISTIC FEST – SIBIU 2022, care va avea loc anual la Sibiu la data de: 09 – 10 Aprilie 2022 si va fi organizata de: ASOCIATIA NATIONALA DE TERAPII HOLISTICE SI METAFIZICE.

Conferinta – HOLISTIC FEST – este deschisa pentru publicul larg si intrarea este pe baza de Donatie de minim 90 Lei/zi si fiecare persoana primeste cadou un calendar ANTHM.

Va asteptam, Sambata 09 Aprilie ora 10.00, la Deschiderea Conferintei Internationale de Terapii Holistice si Metafizice Editia a VI-a Sibiu, care este deschisa timp de doua zile publicului larg, intre orele 10.00-20.00.

Sibiul gazduieste acest Eveniment – HOLISTIC FEST –, organizat de catre Asociatia Nationala de Terapii Holistice si Metafizice, unde sunt promovate Terapiile Alternative, Complementare, Holistice (holistic vine de la cuvantul holos din limba greaca, care inseamna intreg ) si Metafizice (metafizic inseamna spiritual sau tot ce este dincolo de materie).

In cadrul Conferintei sunt prezenti specialisti renumiti din tara si strainatate, care promoveaza Conceptul Holistic si Metafizic despre Om, Lume si Viata.

Participand la aceasta Conferinta aveti ocazia, de a descoperi importanta Terapiilor Alternative, Complementare, Holistice si Metafizice in vederea imbunatatirii sanatatii, a relatiilor interumane si a calitatii vietii, prin schimbarea modului de gandire, ridicarea nivelului de constiinta si implementarea unui Stil de Viata sanatos.

Ne bucuram sa va impartasim CONCEPTUL HOLISTIC si METAFIZIC despre Om, Lume si Viata, tuturor celor prezenti la Conferinta, socializand si bucurandu-ne impreuna intr-o atmosfera unica, de aceasta minunata Sarbatoare Holistica si Spirituala.

Dati-va voie sa traiti 2 zile de neuitat si pline de Pace, Lumina si Iubire Spirituala.

Va asteptam cu mult drag, caldura sufleteasca si bucurie.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [347.34 KB]

Persoana de contact:
Johann Müller-Dragoman – Presedinte Asociatia A.N.T.H.M.
Telefon: 0724 – 47 49 86

holistic-international.com       facebook.com/oni.mullerdragoman

comentariile sunt inchise