Plasma Keshe in Bucuresti

Va invitam sa va intalniti cu tehnologia spatiala Keshe GANS pe 26 si 27 martie 2022 de la ora 11.00 la 16.00 in Bucuresti la The Legacy , pe strada Gazelei nr. 44, zona rond Cosbuc – parc Carol, unde va pregatim un program usor de asimilat in domeniul Sanatatii si Alimentatiei.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Aceasta tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Invatand sa va creati propriile materiale Nano si GANS, aveti acum instrumentele si oportunitatea de a va procesa propriul corp inapoi la o sanatate optima.

Program:
• Notiuni introductive din stiinta plasmei Keshe,
• Metode de realizare a nano materialelor,
• Metode de realizare a GANS-urilor.
• Beneficiile GANS-urilor in Sanatate,
• Alimentatia energetica cu plasma,
• Prezentarea testimonialelor si experientelor,
• Prezentarea inovatiilor,
• Propuneri de colaborare.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile la adresa de e-mail cu Subiectul Bucuresti.

Cursul este gratuit iar persoanele care doresc sa sustina activitatile de educatie si cercetare o pot face prin oferirea donatiilor din inima,
in contul in LEI, RO84BTRLRONCRT0433534601
sau cont Euro RO34BTRLEURCRT0433534601 deschis la Banca Transilvania.

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise