Plasma in Agricultura la Bistrita-Nasaud

Va invitam in judetul Bistrita-Nasaud, in comuna Sintereag, la Casa Regal, unde facem transfer de cunoastere a tehnologiei spatiale Keshe GANS in domeniul Agriculturii si Mediului inconjurator in perioada 11 – 13 Martie 2022.

Schimb de energie: 777 lei/ pers, in care este care este inclusa cazare 2 nopti si mancare plasmatica vegetariana.
Spatiul de cazare la casa Regal este limitat, dar exista posibilitatea de cazare in zona cu transport inclus.

Inscrierile se fac la adresa de email cu Subiectul „BISTRITA”.

Plantele cresc prin interactiunea cu campurile Magnetice si Gravitationale si nu prin absorbtia substantelor chimice in starea materiei.

Aceasta intelegere a interactunilor campurilor ne permite sa folosim diferitele materiale GANS pentru plante, animale, soluri si apa.

Tehnologia plasmei in agricultura va fi o noua epoca pentru imbunatatirea sanatatii si bunastarii plantelor si a solurilor, ceea ce va crea la randul lor abundena necesara pentru ca fermierii sa fie stabili din punct de vedere economic. Acest lucru va permite agricultorului sa aiba grija de mediul sau, precum si sa lucreze in armonie cu natura.

Program intensiv :
Indroducere in stiinta plasmei Keshe,
Proceduri de nano acoperire,
Metode de realizare GANS-uri,
Prezentarea inovatiilor in domeniul Agriculturii si Mediului inconjurator,
Prezentarea experientelor si a testimonialelor,
Prezentarea programelor de dezvoltare a tehnologiei.

Stiinta Plasmei deschide o noua intelegere a lumii naturale din jurul nostru. De la micile bacterii pana la cel mai mare copac si totul intre ele, toate sunt conectate, pentru ca toti provenim dintr-o
singura sursa. Plantele sunt entitati plasmatice vii si le numim „Persoane Verticale”. Fiecare planta, animal, bacterii este un reactor viu, care da si primeste campuri si interactioneaza cu campurile din mediul sau.

Descopera mai mult!

Cercetarea efectuata utilizand diferitele GANS-uri pe plante a produs urmatoarele rezultate: plante sanatoase, rezistenta la daunatori si boala, durata de depozitare mai lunga, perioade de vegetatie prelungite si randamente mai mari. Schimbam mediul din jurul plantelor, permitandu-le sa faca fata extremelor de caldura si de frig.

Folosirea materialului GANS selectat in rauri si cai navigabile a aratat ca contaminantii biologici si metalele grele pot fi reduse. Tehnologia plasmei poate fi, de asemenea, utilizata pentru a
imbunatati starea de sanatate a animalelor de ferma, reducand nevoia de antibiotice. Incepem doar sa descoperim beneficiile totale ale tehnologiei plasmei in agricultura.
Odata ce intelegerea a fost atinsa, hranirea plantelor prin transfer de camp va deveni realitate. Va rugam sa va alaturati cursului pentru a descoperi mai multe.

Va multumim.

comentariile sunt inchise