Plasma home school

Programul online privat de educatie si cercetare-dezvoltare-inovare in stiinta plasmatica denumit „Generatia spatiala” (home schooling program) cu participare pe platforma ZOOM.

Prima intalnire cu parintii si copii se realizeaza Duminica 19 decembrie 2021 de la ora 15.00, iar a doua intalnire are loc Joi 13 ianuarie 2022 de la ora 19.00.
Inscrierile se realizeaza la adresa de e-mail cu Subiectul „COPII”.

Intentia este de a deschide posibilitatea formarii si educarea tinerilor in etica spatiala pentru construirea si pilotarea navelelor spatiale, dar si pentru aplicarea cunoasterii in diferite domenii.

Educatia primita in cadrul modulelor teoretice si practice, ajuta cadetii spatiali sa inteleaga, cum orice fiinta de pe pamant poate sa supravietuiasca pe alte planete, astfel cunostintele acumulate pot crea beneficii pe planeta prin implementarea inovatiilor in societatea actuala.

Rezultatele dezvoltarilor din cadrul modulelor de educatie vor fi distribuite catre domeniile de activitate, utile in viata de zi cu zi de catre cadetii spatiali, doar daca sunt folosite in proiecte pasnice. Cadetii spatiali vor preda cunostintele tuturor comunitatilor, pentru a pregati generatiile viitoare pentru calatorii in spatiul cosmic.

Tehnologia plasmatica Magnetica Gravitationala, foloseste proprietatile totalitatii plasmei, pentru a crea miscare si ridicare de la sol si energie, fara a distruge caracteristicile materiei. Sistemul utilizeaza interactiunea dintre campul magnetic si cel gravitational pentru a obtine pozitionare si miscare.

Nimic nu este ars sau risipit si nu polueaza.

Tehnologia plasmatica este eficienta si nu distructiva,  este rezultatul evolutiei progresive a stiintei si tehnologiei pe parcusul a mii de ani.Tehnologia plasmatica este urmatorul pas in acea evolutie.

Este viabila si este aici azi. Puteti fi unul din primii oameni in spatiu folosind Tehnologia spatiala Keshe GANS. Un program privat de pregatire a proiectului https://spaceship.institute/

Daca considerati aceasta cunoastere universala benefica pentru copii dumneavoastra, va invitam la intalnire.

Va multumim.

comentariile sunt inchise