Piratii tehnologiei Keshe GANS si abuzurile lor

In Romania, in ultimile saptamani mass-media a adus la cunostinta publicului ca tot mai multe persoane folosesc proceduri medicale pe pacienti, fara ca ei sa fie doctori.

Astfel de proceduri medicale sunt folosite si de persoane care au preluat cunoastere din cursurile publice organizate de Fundatia Keshe si din grupurile de studii din Romania.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania a demarat in cadrul cursurilor Magravs din anul 2019 o campanie publica de constientizare asupra metodelor si aplicatiilor medicale folosite abuziv, unde sunt prezentate dovezi si se pun la dispozitie numele acestor persoane / firme.

In anul 2018 in cadrul atelierului public „Cautatorilor de Cunoastere” din luna noiembrie, domnul inginer Mehran Tavakoli Keshe a facut o declaratie in care a mentionat ca „IN ROMANIA SI FRANTA SE VINDE TEHNOLOGIE ILEGALA IN NUMELE MEU”. Aceste abuzuri au fost raportate in ultimii ani de suporterii tehnologiei Magravs, astfel au fost monitorizate mai multe persoane si firme care au inceput sa manufactureze si sa vanda ilegal aplicatii plasmatice in tara.

Vanzarea ilegala si manufacturarea aplicatiilor pentru Sanatate, Alimentatie, Energie si Transport, se face de catre persoane care NU sunt studenti, medici rezidenti sau profesori acreditati la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe si fara a se tine cont de procedurile standardizate, de protocoale sau de testarea aplicatiilor in laborator.

Problemele raportate aplicatiilor in domeniu de Sanatate si Alimentatie:

  • creioane de durere care nu sunt realizate conform procedurilor standard,
  • sisteme de sanatate cu bobine in care erau utilizate materiale toxice,
  • material oxid zinc realizat prin electroliza, oferit ca material GANS CO2,
  • material GANS CH3 in produse cosmetice.

Probleme raportate aplicatiilor in domeniu de Energie si Transport

  • unitati Magravs Auto care blocheaza calculatoarele de bord la autoturisme,
  • unitati Magravs care nu reduc consumul de energie al locuintelor.

Deoarece multe persoane au cazut in capcana acestor „pirati” si aceste aplicatii plasmatice nu au adus beneficiile care Fundatia Keshe le promoveaza cu produsele certificate la nivel european, se ofera urmatoarele solutii:

1. Fundatia Keshe din anul 2018 vine in sprijinul cercetatorilor care au realizat aplicatii inovative ale tehnologiei Magravs conform procedurilor standard si ofera posibilitatea ca aceste aplicatii sa primeasca gratuit certificari europene.
Procedura este urmatoarea: inovatia se trimite la Centrul de Inovatie KFSSI keshe foundation innovators , apoi dupa ce inovatia este testata si se inregistreaza rezultate benefice, se aplica la programul international de manufacturare  keshe foundation manufacturers unde aceste inovatii certificate de Fundatia Keshe pot fi comercializate conform normelor europene si a legislatiei din Romania.

2. Realizarea unei investitii proprii in care aplicatiile sa urmeze procedurile legale de laborator si certificare, astfel investitorul demonstreaza ca respecta normele europene si legislatia din Romania.Astfel investitorul are posibilitatea sa comercializeze legal aplicatiile realizate.

In momentul in care aceste doua solutii nu sunt acceptate si persoanele / firmele din Romania continua sa abuzeze de tehnologia Magravs, suporterii Fundatiei Keshe sunt educati sa sesizeze Autoritatea pentru Protectia Consumatorului http://www.anpc.gov.ro/ .

Mentionam ca oferim sprijin logistic persoanelor si companiile interesate in vederea certificarii si manufacturarii aplicatiilor plasmatice in colaborare cu Fundatia Keshe.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania a prezentat in exclusivitate publicului in cadrul cursului Magravs din Brasov 16-17 februarie 2019, primul dispozitiv medical certificat la nivel european de Fundatia Keshe – Made in Romania.

52825750_262326437995306_7083243443039764480_n

In concluzie va atragem atentia ca persoanele care vand ilegal tehnologie Magravs, realizeaza aplicatii plasmatice cu intentia de a obtine o suma de bani si ofera iluzii persoanelor care au incredere in aceasta tehnologie.

Persoanele care doresc sa achizitioneze produse certificate, sunt directionate catre magazinul online al Fundatiei Keshe din Europa keshefoundation store sau S.U.A. keshe foundation usa store .

Multumim pe aceasta cale suporterilor si partenerilor nostrii care sustin implementarea corecta a tehnologiei Magravs in Romania.

 

comentariile sunt inchise