Mini MaGravS in Bucuresti 4

Asociatia Stiintifica Plasma Romania ofera posibilitatea tuturor cautatorilor de cunoastere sa participe la prezentarea publica „Blueprint Mini MaGravS wireless”, unde se vor pune la dispozitie metodele de realizare si utilizare a noului Mini Magravs wireless. Aceasta se va desfasura joi, 28 septembrie 2023, in intervalul orar 18.00 – 20.00 in Bucuresti.

Prezentare ce reprezinta o activitate in cadrul „Universal Plasma Fest 2023” care se desfasoara simultan pe toata planeta in perioada 21 iunie – 21 decembrie 2023.

Donatia din inima pentru accesul la prezentarea manualului de constructie si utilizare Mini MaGravS wireless este de 333 Lei/pers.

Inscrierile se realizeaza la adresa de e-mail:   cu subiectul „Bucuresti”, unde veti primi detalii complete despre participare.

Subiectele prezentarii „Blueprint Mini MaGravS wireless” sunt:
֍ Metode de realizare a nano-materialelor;
֍ Producerea GA.N.S.-urilor;
֍ Manualul Mini MaGravS wireless;
֍ Metode de utilizare in domeniul Sanatatii, Alimentatiei, Agriculturii, Mediului inconjurator, Transportului si Energiei.;

Efectele benefice intalnite la nivel national si international au fost prezentate public de catre cautatorii de cunoastere in primele 6 luni ale anului 2023:
֍ Echilibrarea emotionala-spirituala a membrilor familiei;
֍ Reducerea consumului de kilowati la reteaua de distributie energie electrica;
֍ Reducerea consumului la reteaua de distributie gaze naturale;
֍ Echilibrarea atmosferei interioare in locuinta;
֍ Imbunatatirea calitatii apei de la reteaua de distributie publica;
֍ Imbunatatirea parametrilor bateriei la masinile complet electrice, hibrid si la casele cu panouri solare;
֍ Efecte benefice asupra cresterii plantelor in casa, gradina sau sera;
֍ Efecte benefice asupra animalelor din locuinte;
֍ Transmutarea radiatiilor electromagnetice in campuri plasmatice inlocu inte;
֍ Reducerea stresului asupra conducatorului auto sau pasagerilor;
֍ Reducerea efectului de oboseala la volan;
֍ Atentie sporita la volan in timpul deplasarii;
֍ Reducerea consumului la autoturismele pe motorina, benzina/hibrid si gaz GPL;
֍ Imbunatatirea parametrilor bateriilor la masinile hibrid;
֍ Reducerea campurilor de radiatie electromagnetica ale bateriilor la masinile hibrid;
֍ Imbunatatirea sistemului electric la masini;

Unitatea Mini MaGravS wireless este captatoare de campuri plasmatice care provin de la Antena Magravs Generator independent wireless care are o acoperire globala.

Mentionam ca unitatea Mini MaGravS wireless si dispozitivul Antena MaGravS generator independent wireless sunt brevetate la nivel international de catre membrii Asociatiei Stiintifice Plasma Romania si oferite omenirii in termeni si conditii clare pentru a fi replicate in activitati de cercetare-dezvoltare-inovare pe toata planeta fara posibilitatea manufacturarii in scopuri comerciale sau economice fara acordul in scris al Asociatiei Stiintifice Plasma Romania.

Tot ceea ce vedeti in lume si tot ceea ce este nevazut, se formeaza, se manifesta si se creeaza prin interactiunea campurilor magnetice si gravitationale. Energia este peste tot in jurul nostru, in mediul extern si in interiorul nostru. Diferite conditii si factori sunt implicate in crearea energiei. Metoda actuala de producere si utilizare a energiei nu este eficienta; este risipitoare si daunatoare planetei noastre si speciilor sale.

Una dintre cele mai mari provocari pentru omenire este sa gaseasca modalitati prin care sa valorifice si sa foloseasca energia abundenta disponibila care este peste tot in jurul nostru, fara a provoca daune speciilor si planetei noastre.

Tehnologia cu plasma reprezinta una dintre solutii.

Acesta va ghida omenirea sa redescopere ordinea naturala a schimbului de energie universal, care duce la progresul si implementarea cunostintelor universale cu privire la gestionarea corecta, durabila si nedaunatoare a energiei.

Oamenii s-au concentrat asupra aspectului fizic al vietii si acum incep sa inteleaga si sa imbratiseze stiinta plasmatica care explica sistemul energetic plasmatic al Universului, Soarelui nostru, Pamantului nostru, corpurilor noastre, cat si pentru fiecare atom, plus fiecare proton, neutron si electron.

Aplicarea actuala a tehnologiei cu plasma Keshe folosind nano-materiale si domeniile acestora este in stadiu incipient si extinde cunostintele umanitatii in ceea ce priveste managementul energiei, schimbul de energie.

Ne aflam intr-o faza de tranzitie, indepartandu-ne de utilizarea surselor de energie distructiva in favoarea utilizarii surselor de energie nedistructiva cu plasma. In timpul acestei faze de dezvoltare si de tranzitie a invatarii, combinam cunostintele umaniste existente despre energie, care sunt folosite pentru a rula masinile noastre, cu cele ale cunostintelor relativ noi ale tehnologiei cu plasma. Crearea unitatilor de putere MaGravS, de exemplu, ajuta umanitatea sa faca un prim pas foarte mare in intelegerea Plasmei in aplicarea energiei.
Campurile magnetice gravitationale ale plasmei cauta intotdeauna echilibrul in orice conditie.

Multumiri Institutul Spatial al Fundatiei Keshe pentru cunoasterea oferita omenirii.

Va multumim si va iubim,
Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

Link-urile Asociatiei Stiintifice Plasma Romania:

Facebook:
https://www.facebook.com/groups/plasmaromania/
https://www.facebook.com/PlasmaRomania.ro

Telegram:
https://t.me/+6oJP8R850b9hNjU0

Instagram:
https://instagram.com/plasmaromania.ro

Youtube:
https://youtube.com/@PlasmaRomania

Va multumim.

comentariile sunt inchise