Mehran Tavakoli Keshe

Mehran Tavakoli Keshe sa nascut in Iran in anul 1958, fiul unui inginer de raze X. El a fost prezentat lumii radiatiilor si stiintelor nucleare la o varsta frageda.2

In 1981 a absolvit Colegiul Queen Mary, Universitatea din Londra, in calitate de inginer nuclear specializat in controlul sistemelor tehnologice ale reactorilor. El a petrecut ani de atunci finalizand un sistem de producere a gravitatiei si a energiei utilizand un reactor cu hidrogen alimentat cu hidrogen, care este curat si sigur.

El a acoperit toate aspectele legate de proiectarea unui nou sistem nuclear cu plasmă inca de la inceput pana in stadiul sau actual. Acest lucru a inclus designul, combustibilul, testarea si aplicatiile practice. Sa concentrat pe completarea intregii game a tehnologiei sale pentru lansarea in lumea stiintifica si in industrie. Proprietatile intelectuale legate de această tehnologie au fost transferate Fundatiei Keshe .

INTELEGEREA SUFLETULUI OMULUI.

Dragostea are aceeasi forta in Univers. Este singurul numitor comun in Comunitatea Universala. Spunem in engleza: „Toti oamenii sunt egali”. In Limbajul Universal spunem: „Toate sufletele sunt egale. Si nu există o ierarhie „.

Cronologia parcusului savantului M.T. Keshe in promovarea stiintei plasmatice.

Al 218-lea atelier de cautare a cunostintelor OȘTINȚĂ CĂTRE LICITAȚII
In desfasurare incepand din 2014

hqdefault

Seminarii saptamanale de cautare a cunostintelor cu Mehran T. Keshe. Invataturi publice despre stiinta plasmei … pentru toata lumea!

Dupa cum am spus, i-am invățat cum să facă aur. Am spus, pentru a face aur, avem nevoie de mercur si de un neutron. Si ei ma priveau: „Dar aurul este un neutron mai putin atomic decat mercurul”. Am spus: „Da, daca vrei sa iei un proton, un neutron si un mercur din mercur pentru al face aur, este o multime de munca.

Dar daca puneti un mercur in mercur, care se transforma imediat intr-un proton si un electron, atunci aveti un mercur instabil, care devine aur si heliu si il putem impinge sa devina energie.

BLUEPRINT- ul pentru PACE.
Iulie – august 2017

peace-blueprint-1000x667
Fundatia Keshe cheama pe toti membrii grupurilor si indivizilor sa participe si să isi ia pozitia in ciclul miscarii pacii, care a fost transformat in ultimii ani prin actiunile si stiinta care au fost oferite ca daruri de catre toti membrii a Fundatiei omenirii pentru avansarea stiintei si prin ea, pentru crearea unui mediu potrivit pentru pace pe aceasta planeta.

Mai – Iulie 2017
PROGRAMUL MOZAN – PRIMUL SEMESTRU

{A0E361F5-8CEE-4A5A-B1B1-E092E793AF52} (1)
M.T. Keshe va instrui primii oameni in spatiu, folosind tehnologia plasmei!

Aceasta metoda de deplasare care utilizeaza protectia plasma Magravs pentru miscarea, pentru viitoarele sisteme spasiale este denumita sistemul Magnetically Originated Joint Habitation and Nutrition (MOJHAN)

Pasagerii din aceasta locuintă a zonei de origine a omului si al nutritiei vor fi cunoscuti sub numele de „MOZAN”.

1P1N1R Roma 2 nd CONFERINTA UNIVERSALA DE STIINTA

Prezentari pentru produse si inovatii in tehnologia de plasma Keshe. Distribuitorii și producatorii nostri s-au intalnit pentru a discuta despre cea mai buna modalitate de integrare a produselor dvs. Plasma pe piata.

27-28-29-31 Martie 2017
A 2-A CONFERINTA A CONSILIULUI UNIVERSAL

Sub indrumarea lui M.T. Keshe, Consiliul Universal se reuneste pentru a discuta problemele si solutiile mondiale.
Dorinta ta este comanda ta!

Decembrie 2016

DESCHIDEREA PRODUCTIEI FOUNDATIEI KESHE din GANA.

New-Dawn Contrast

Noi produse de plasma disponibile direct de la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe!

Noiembrie 2016
CONSILIUL PAMANTULUI 1P1N1R

ec-720x480

M.T. Keshe a desemnat si a anuntat, in cadrul unui atelier public, noul Consiliu al Pămantului.

17-19 octombrie 2016

1P1N1R CONFERINTA DE STIINTA UNIVERSALA DIN GANA.
„NOUL DAVEN: RAPORTUL METEORIC AL AFRICII IN CONFERINTA TEHNOLOGIEI SPATIALE”

Summitul a expus participantii la cele mai recente descoperiri si descoperiri in diverse domenii, cum ar fi tehnologia spatiala, sanatatea umana, energia, transportul, mediul, agricultura, nanotehnologia si tehnologia informatiei si comunicatiilor (TIC).

Conferinta, pe tema: „Zona noua: cresterea meteorologica a Africii in tehnologia navelor spatiale”, a oferit o prezentare generala a aplicatiilor tehnologiei Keshe si a povestilor de succes care pot incuraja cetatenii din Gana sa munceasca.

14 august 2016
1P1N1R Washington DC – Furnizati energia plasmei in schimb pentru Pacea mondiala.

Drumul Casei Albe

Demonstratia prezentarii Fundatiei Keshe a unui generator independent de combustibil, care genereaza energie electrica pentru o locuinta de dimensiuni medii – fara legatura cu o priza electrica, fara baterii, fara ulei, fara gaz, fara carbune, fara energie nucleara, fara soare si nici hidroelectric.

Fundatia Keshe intentioneaza sa inlocuiasca petrolul, gazul, carbunele, energia solara, hidrogenul nuclear pentru generarea de energie electrica, pentru alimentarea vehiculelor in miscare si pentru zbor. Alte aplicatii sunt, de asemenea, viitoare (inclusiv asistenta medicala, agricultura desalinizata), conform Fundatiei Keshe.

9-10 septembrie 2016
1P1N1R Roma 1ST CONFERINTA CONSILIULUI UNIVERSAL

Sub indrumarea lui M.T. Keshe, Consiliul Universal sa intalnit pentru a discuta problemele si solutiile mondiale.
Dorinta ta este comanda ta!

2016
INCEPUTUL PREDARILOR CURSURILOR PRIVATE PENTRU AGRICULTORI.

14925756_10209869205300394_1990403835527772668_n

M.T. Keshe preda prin Institutul Spațial al Fundatiei Keshe (KFSSI) acum o noi cursurii saptamanale in privat, disponibile pentru specialisti in agricultura si gradinari si veterinari.

 

INCEPUTUL PREDARILOR CURSURILOR MEDICALE PRIVATE.

M.T. Keshe preda prin Institutul de Spatial al Fundatiei Keshe (KFSSI) si are acum noi cursuri saptamanale private, disponibile pentru medici, stomatologi.

HealthPromo_poster

ANUNTUL PROGRAMULUI MOZAN
M.T. Keshe va instrui primii oameni in spatiu, folosind tehnologia plasmei!

mozhan_v2_fullsize

Aceasta metoda de deplasare care utilizeaza protectia de plasma Magravs pentru miscarea pentru viitoarele sisteme spatiale este denumita sistemul Magnetically Originated Joint Habitation and Nutrition (MOJHAN)

Pasagerii din această locuinta a zonei de origine a omului si al nutritiei vor fi cunoscuti sub numele de „MOZAN”.

2016

DESCHIDEREA PRODUCTIEI FUNDATIEI KESHE DIN ITALIA.

Noi produse de plasma disponibile direct de la Institutul Spatial al Fundatiei Keshe!

21 – 22 aprilie 2016

1P1N1R Conferinta Mondiala de Pace din Dubai si formarea consiliului universal de mentinere a pacii.

full_1p1n1r_event


21 aprilie 2015

DESCHIDEREA INSTITUTULUI SPATIAL (KF SSI)

Este creat pentru a preda industriei, organizatiilor si indivizilor modalitati de dezvoltare a sistemelor si tehnologiilor bazate pe cunoasterea Fundatiei Keshe. Amplasat in mijlocul tarmurilor frumoase din Bari, Italia, Institutul este gata sa devina un centru central in răspandirea tehnologiei plasmatice si a cunostintelor. Cu stadiul sau de tehnologie, facilitați de secol XXI, Institutul va fi capabil să ofere studentilor si personalului un mod imersiv de a invăta tehnologia plasmei, de a fi liderii noii generatii de oameni de stiinta si de ingineri plasma.

Home - left

 

16 octombrie 2015 ALEGEREA AMBASADORILOR 3RD

Am furnizat sistemele Magravs-Power, ca si Fundatia Keshe, ambasadorilor prezenti !

ambassador_invitation

2015
ARTICOLE PUBLICATE

Alte lucrari recente de la domnul Keshe includ: „Uleiul, gazul, proteina si pămantul”, „bacteriile si virusii”, „o nouă stare de fapt”, „scleroza laterala amiotrofica” si „Adevarul necunoscut despre Homeopatie”

Octombrie 2015
MAGRAVS BLUEPRINT

In octombrie 2015, domnul Keshe a predat un curs de o saptamana popular, numit „Invataturile Blueprint”, despre cum sa construim unitatile de putere Magravs.

2015:
Eliberarea noilor produse REVOLUTIONARE

Produsele includ „Kitul de captare a CO2”, care demonstreaza modul in care nanotehnologia Keshe poate crea materiale utile noi. Produsele „Pain Aid Pad” și „Pain Pen” sunt acum disponibile pentru tratarea durerii. Cel mai recent, a fost produs „Magravs Power Unit”, o sursa cu plasma plug-in care reduce necesarul de energie.

2015:
SSI EDUCATII PUBLICE

Pe parcursul anilor 2014 și 2015, dl Keshe a dezvoltat si a lansat produse publicului pe baza tehnologiei de laborator SSI.

Invataturile Keshe au continuat pana in anul 2015, cu cursuri live online de la Institutul de Spatial si cu atelierele saptamanale de cautare a cunostintelor. Sute de filme si videoclipuri au fost publicate pe YouTube, pe Facebook si pe site-uri web din intreaga lume, multe mii de oameni urmand si practicand tehnologia Keshe. Dl Keshe continuă sa dea cunostinte si sa realizeze demonstratii practice cu privire la crearea de nanomateriale, substante noi, energie si ridicare.

DECONTAMINAREA RADIATIEI de la FUKUSHIMA
Fukushima: Testele de decontaminare a radiatiilor au fost efectuate in Japonia in 2014, cu nanomaterialele create in laboratoarele SSI, in cooperare cu guvernul Japoniei. M.T. Keshe a scris lucrarea „Contributia Fundatiei Keshe la Solutia de Decontaminare Fukushima”.

21 aprilie 2013
TRATATUL MONDIAL DE PACE

La ora 17.00, in data de 21 aprilie 2013, la Centrul de Conferinte Fenaroli Palace Hotel,in prezenta unui public din intreaga lume, a fost deschisa o conexiune cu 102 de tari, Mehran T. Keshe, fizicianul nuclear, directorul Fundatiei Keshe, reuniunea Conferintei Tratatului Mondial de Pace.

6 SEPTEMBRIE 2012
A 2-a PREZENTARE INTERNATIONALA.

In urma intalnirii Fundatiei Keshe cu ambasadorii lumii invitati la Bruxelles la 21 aprilie 2012, invitatia a fost adresata natiunilor lumii prin intermediul ambasadorilor si liderilor acestora, pentru a participa la o reuniune la 6 septembrie 2012 la Centrul Fundatiei Keshe din Ninove, Belgia

21 aprilie 2012
A 1-A PREZENTARE INTERNATIONALA.

Fundatia Keshe a invitat reprezentanti ai fiecarei tari la prima prezentare a tehnologiei noastre.

2012: USA Drona capturata folosind tehnologia cu Plasma.

Statele Unite ale Americii au avansat arma militara, spionand deasupra teritoriului Iranului in zona de zbor, au fost capturate de Iran la data de 4 decembrie 2011. Drona nu a fost prabusita, nu a fost impuscata din aer, dar a fost capturata in siguranta de o aeronava iraniana, bazata pe tehnologia Keshe. Obama a cerut politicos sa-si aduca drona inapoi.

2011
Publicarea celei de-a treia carti – ORIGINEA UNIVERSULUI.

book_3_the_origin_of_the_universe
In cea de-a treia carte, M.T. Keshe explica in continuare functionarea si interactiunea celulelor mai mari din aceleasi campuri, care apoi conduc la crearea universului omului si mai mult si ceea ce este prea mult ca omul sa inteleaga prin cunostintele stiintifice actuale, si el il numeste universul.

129 TESLA
In 2014, M.T. Keshe a deschis laboratorul SSI pentru a trai video 24/7. Testele de laborator SSI cu impulsuri de camp magnetic puternic (pană la 129 Tesla) si modificari ale greutatii care au fost inregistrate.

2011
Publicarea celei de-a doua carti – STRUCTURA LUMINII.

book_2_the_structure_of_the_light
Avand in vedere cunostintele actuale privind tehnologia plasmei si noua intelegere a structurii interne a plasmei, lumina este si poate fi considerata a fi o plasma cilindrica, unde plasma de lumina este in posesia tuturor celor trei campuri magnetice. aspecte ale plasmei (campurile principale, de tranzitie si materia magnetica).

2009 Publicarea primei cărți
ORDINEA UNIVERSALA A CREARII MATERIILOR.

book_1_universal_order_of_creation_of_matters
Unul dintre subiectele discutate in aceasta carte este ca in materie sunt create Materia, Antimateria (Materia Tranzitionala) si Materia Intunecata (Materia Principala).

2010 G.A.N.S.

Absorbtia directa a dioxidului de carbon si a gazului de metan CH4 din mediul inconjurător si transformarea lor in solutii nano si materii nano solide si producerea de energie si oxigen prin utilizarea compusului nano la temperatura si presiunea ambientala.

In aceasta lucrare vor fi prezentate rezultatele proceselor de absorbtie a dioxidului de carbon si a gazului de metan CH4 direct din mediul inconjurator si transformarea lor in nanomateriale ale aceluiasi produs suspendat in solutie sau uscat sub forma de pulbere.
Acolo unde, simultan in procesele de extractie a acestor gaze intr-un reactor simplu, am reusit sa producem energie, iar emisiile de CO2 și CH4 au fost demonstrate prin spectroscopia IR și XRD efectuata de o universitate belgiana.PEACE BLUEPRINTORII DINAMICE PLASMA SUNT PRODUCȚI
lautul anul006 sunt construite mai multe prototipuri de reactoare dinamice, unele proiectspecial pentru a crea efecte de mișcare, similare cu efectele vedete cu levația magnetică. Keshe susține că au fost atinse efectele de bază ale hovering-ului.

2006
REACTORELE DINAMICE PLASMA SUNT IN PRODUCTIE.

De la Inceputul anului 2006 sunt construite mai multe prototipuri de reactoare dinamice, unele proiectate special pentru a crea efecte de miScare, similare cu efectele vedete cu levitatia magnetica. Keshe sustine ca au fost atinse efectele de baza ale hovering-ului.

2005
REACTOARELE PLASMA STATICE SUNT IN PRODUCTIE.

La sfarsitul anului 2005 si inceputul anului 2006 s-au construit mai multe reactoare plastice statice, ceea ce a demonstrat perspectivele teoretice mentionate anterior. Aceste reactoare statice functioneaza la temperatura camerei si la presiune atmosferica normala, la fel ca in conditiile cerute pentru fuziunea la rece. Aceste reactoare furnizeaza tensiune si curent. De asemenea, in aceste reactoare se formeaza depozite de straturi de carbon pur si spectroscopia efectuata de un Institut stiintific binecunoscut a confirmat ca aceste straturi sunt grafit de perete al sp2, numit si grafen.

2005
Eliberarea a 3 brevete internationale

https://blueprint.keshefoundation.org/spaceship.php
Raportul de la Universitatea a concluzionat ca productia de energie prin noua sa tehnologie „este fezabila”. De la inceputul lunii octombrie 2005 au fost solicitate trei brevete internationale pentru tehnologia reactorului cu plasma, pentru toate aspectele posibilei sale utilizari, acoperind cateva sute de aplicatii.

2004
Necunoscut de catre comunitatea stiintifica existenta, el a scris o serie de lucrari stiintifice in 2004 si le-a trimis spre examinare de tip peer, cum ar fi „Crearea gaurilor negre”. Atunci cand una dintre persoanele care efectueaza evaluarea inter pares a folosit informatia publica, el a decis sa-si retraga lucrarile si sa se concentreze in continuare asupra construirii de prototipuri.

Invitatie in Belgia

In 2004, Keshe a fost invitat In Belgia de o organizaTie semi-oficiala pentru evaluarea tehnologiei, iar tehnologia sa a fost examinata de oamenii de stiinta de la VUB din Bruxelles din noiembrie 2004 pana in martie 2005.

2002
DISCUTII DESPRE CUM FUNCTIONEAZA GRAVITATEA.

In timp ce isi desfasura activitatea privata, el si-a dezvoltat in continuare conceptele sale nucleare si, in sfarsit, in 2002, a decis să finalizeze proiectarea completa a ideilor sale despre tehnologia nucleara. Aceasta include productia de gravitatie si antigravitate, iar energia este utilizarea materialelor nucleare intr-un reactor curat si sigur pe baza de hidrogen. Mehran Keshe a introdus conceptul de campuri magnetice duble, pentru a explica campul magnetic si gravitational al Pămantului.

Absolvire de la Queen Mary, Universitatea din Londra

In 1981 a absolvit Universitatea Queen Mary, Universitatea din Londra, ca inginer nuclear specializat in controlul sistemului tehnologic al reactorului. La acea vreme, el a dezvoltat o serie de idei teoretice legate de concepte nucleare mai simple si aplicatiile lor, precum si de posibilitatile de utilizare a campurilor magnetice duble in interiorul reactoarelor, idei care nu au fost acceptate pentru testarea industriei nucleare. Apoi a decis sa intre in comerțul international privat.

keshe certificat faculta

https://keshefoundation.org/about/mehran-t-keshe

comentariile sunt inchise