Meditatia Cuantica a Manifestarii

Marina Jacobi foloseste meditatia cuantica a manifestarii pentru realitatile paralele Noului Pamant si realitatilor paralele Intergalactice. Aceasta meditatie a protocolului de manifestare cuantica a fost data de Consiliul celor noua.

Puteti utiliza aceasta modalitate pentru tot ceea ce doriti sa creati intr-o noua matrice holograma. Amintiti-va cand meditati pentru a tine intotdeauna planul si simtiti intotdeauna bucuria si iubiti frecventele de Hz emotionale in acelasi timp.
Aceasta inima care simte frecventele de Hz este ceea ce iti creeaza modelul pentru a deveni o holograma puternica pentru vibratii de Hz.
Dupa ce terminati meditatia zilnic, folositi actiuni catre orice v-ati imaginat in meditatie, chiar daca nu vedeti rezultatele imediat, continuati sa construiti holograma realitatii.
Amintiti-va ca trebuie sa o construiti pentru a o vedea.
Nu aveti asteptari despre cum, unde, cine se vor manifesta lucrurile, atunci singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa luati si sa luati masuri moment in moment, astfel incat sa puteti sa conteze. Daca ai vazut-o in modelul tau al meditatiei, aminteste-ti ca tot ceea ce ai vazut si creat exista deja.
Pentru a cunoaste mai bine manifestarea cuantica, va rugam sa consultati din nou sezonul 1 al
Cursului Structura Constiintei Cuantice – Episoadele 1, 2 si 3:

comentariile sunt inchise