Medicina plasmatica la Sibiu

In data de 30 noiembrie 2019, alaturi de membrii grupului de studii Plasma Sibiu fost organizata prezentarea programului romanesc de Medicina si Alimentatie al Tehnologiei Keshe GANS.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania a inceput in luna aprilie 2019 campania de promovare a programului medical privat al Institului Spatial al Fundatiei Keshe, unde doctorii, medicii, asistentii medicali, stomatologii, farmacistii, terapeutii medicinei alternative au fost invitati sa aplice.

Ne bucuram sa va anuntam ca studentii romani KF SSI pot realiza in 2020 sesiuni de terapii plasmatice experimentale in cadrul Centrelor Private de Sanatate si Nutritie din orasele Bucuresti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Brasov, Bran si Iasi, iar toate detaliile legate de programari vor fi puse la dispozitie in curand pe plaforma noastra educationala.

Lansam o invitatie de colaborare asociatiilor si fundatiilor care au ca scop educatia, sanatatea si alimentatia, medicilor, doctorilor, farmacistilor, terapeutilor de medicina alternativa si complementara, oamenilor de afaceri si antreprenorilor, care doresc sa colaboreze cu A.S.P.R. in domeniul medical, sunt rugate sa ne trimita un email la adresa  cu Subiectul „MEDICAL”.

Multumim participantilor care au sosit din mai multe orase ale tarii si care au acceptat propunerile de colaborari pentru dezvoltarea programelor de cercetare si educatie in Romania.

IMPORTANT!! In perioada 1-2 februarie 2020 A.S.P.R. va organiza un curs privat in Brasov pentru studentii KF SSI din echipa romaneasca, iar inscrierile se fac la adresa de email  cu Subiectul „BRASOV”.

Va multumim.

comentariile sunt inchise