Limbajul semnelor pentru comunicari universale

42295298_307883656461523_4216994634347315200_n

In atelierul ,,Cautatorilor de Cunoastere’’ nr. 122 din 21 Iulie 2016, de la minutul 55, inginerul nuclear dr. M.T.Keshe face referire la modul cum putem sa interactionam intre noi, cum sa dezvoltam tehnologii si cum putem crea o linie de comunicare in limbajul universal.

In univers exista mai multe metode de comunicare, in functie de nivelul de maturitate la care am ajusn putem sa folosim telepatia sau cu ajutorul mainilor si degetelor putem sa folosim semne, care produc un limbaj cunoscut de orice fiinta universala.
Aceste semne au fost preluate pe planeta Aria (Pamant) de alte fiinte care au abuzat de acest de acest limbaj, ca umanitatea sa fie ignoranta si sa nu fie capabila sa comunice cu fiintele din alte dimensiuni.

Acesta este limbajul folosit in spatiu:

  • Degetul mic de la mana reprezinta corpul fizic,
  • Degetul aratator de la mana reprezinta corpul emotional,
  • Degetul mare de la mana reprezinta corpul spiritual.

1

2

3

4

5

A

Consiliul universal

O singura planeta, o singură natiune, o singura rasa.

In zilele de 21 si 22 aprilie 2016, in cadrul conferintei „One Planet, One Nation, One Race” din Dubai, cu reuniunea reprezentantilor si a ambasadorilor diferitelor natiuni, a fost semanata o samanta pentru Pacea Mondiala pentru inceputul unei noi ere pentru umanitate .

Fundatia Keshe, prin intermediul retelei sale educationale si a invataturilor stiintei plasmei, cu aplicatiile sale enorme in domeniul energiei, al sanatatii, al agriculturii, al transportului si al explorarii spatiului va schimba cursul omenirii in bine.

Impactul socio-economic al acestei stiinte este atat de mare incat necesita ca toate natiunile sa-si puna la o parte diferentele si sa se uneasca in spiritul colaborarii si unitatii, astfel incat beneficiile sa poata fi partajate in mod egal si sa se asigure ca aceasta stiinta este folosita numai in scopuri pasnice .

Din acest motiv, toti membrii Consiliului Universal au semnat Tratatul Mondial de Pace care subliniaza aplicatiile si utilizarea pasnica a acestei tehnologii. La 22 aprilie 2016, membrii care au semnat Tratatul Mondial de Pace si au simtit chemarea interioara de a sluji omenirii s-au ales sa reprezinte o limba vorbita si natiunile care vorbesc acel limbaj.

https://universalcouncil.keshefoundation.org/

comentariile sunt inchise