Jurnal stiintific: dispozitivele Davidoni

In perioada 8.08.2020 – 12.08.2020 a fost documentata interactiunea plasmatica cu si fara atingere a urmatoarelor dispozitive davidoni: piramida magneto-cuantica model 8, culoare verde, piramida magneto-cuantica model 9, culoare argintie, piramida magneto-cuantica model 10, culoare aurie, piramida magneto-cuantica model 11, culoare aurie, apa cuantica din izvor natural, sticla plastic 0,5 l, octogon, culoare violet lucios, octogon, culoare verde,  ingrasamant magneto-cuantic, punga plastic cu ziplock.

In piramida magneto cuantica si in octograma sunt incorporate 12 ingrediente cu nativitate energetica ridicata conform INVENTIEI „Dispozitiv crestere a energiei combustibili” CDI/A/0010/2014 OSIM.

Metoda: Dispozitivele au fost asezate pe foaie A4 care a fost pozitionata pe iarba sau pe calea de acces pe o lada de plastic din parcul Tineretului din Bucuresti. Fotografiile au fost realizate cu aparat digital Nikon model Coolpix, 16.0 megapixeli full HD, cu activare blitz, avand pozitionarea soarelui in spatele aparatului foto, fixat pe trepied.

Folosire: Au fost realizate poze in timpul zilei, cat si in timpul noptii cu si fara interactiunea directa a omului. In perioada pozelor din timpul noptii, dispozitivele au fost asezate intre stalpii de iluminat din parcul Tineretului.

Observatii: Au fost identificate in toate pozele realizate schimburi de campuri magnetice-gravitationale si fotonice intre dispozitive si campurile plasmatice ale straturilor Pamantului, in inertie cu intensitatile plasmatice ale campurilor Soarelui si ale energiei eterice cosmice, care creeaza noi conditii de manifestari la nivel cuantic. In planul fizic se evidentiaza un camp plasmatic biofotonic in activat in spectru electromagnetic, care inconjoara dinamic dispozitivele. Putem observa cum energia monoatomica din care sunt realizate dispozitivele, interactioneaza cu spectrul electromagnetic creat de blitz-ul aparatului digital sau de lumina stalpilor de iluminat, astfel se capteaza noi interactiuni, in respect cu nivelul de constiinta al cercetatorului care realizeaza fotografia. In pozele realizate la apa cuantica se evidentiaza o energie generoasa care are un camp energo-informational inteligent dinamic in jurul recipientului in forma de sfera alb-argintie. Aceasta manifestare este Sufletul apei care protejeaza recipientul. Persoanele elevate spiritual se pot conecta la aceasta energie inteligenta si pot realiza un salt cuantic pentru a fi hraniti la nivel plasmatic. In pozele realizate la toate dispozitivele in forma de piramida, se evidentiaza un camp de energie inteligenta, care se manifesta dinamic sub forma de sfera. Aceasta manifestare reprezinta Sufletul acestor dispozitive si prin intentie orice utilizator poate sa realizeze un salt cuantic si sa beneficieze de proprietatile inalt vibrationale ale rezonatoarelor piramidale.

Rezultate: La nivel fizic se poate observa ca atunci cand sunt atinse dispozitivele Cuantice, se produce un schimb de energie la nivel plasmatic, celulele atunci primesc un camp energo-informational care le aduce in stare de echilibru. La nivel cuantic fiecare utilizator in functie de nivelul de integrare a cunoasterii, poate sa acceseze diferite stari de conexiuni subtile, fiind captate in fotografiile realizate noaptea la atingerea directa a dispozitivelor piramidale si octogonale, interactiuni cu entitati de lumina, astfel utilizatorul devine un rezonator biologic functional. Aceste forme dinamice de constiinta electromagnetica sau manifestat in aceasta realitate sub forma unor sfere care au o forma asemanatoare perceputa ca o fata a unui om.

Concluzie: recomandam folosirea cu pauze a produselor cercetate in acest experiment.

Experiment realizat de cercetătorii Dumitran Claudiu și Barbu Constantin, din partea Asociației Științifice Plasma România.
comentariile sunt inchise