Invatam sa comunicam spiritual impreuna

Suntem incantati sa anuntam primul curs de conexiuni multidimensionale in limba romana „Invatam sa canalizam impreuna”, un training de cinci zile care va avea loc intre 22-26 Mai 2023, facilitat de MA Octavia Vasile: Psiholog, Hipnoterapeut, Analist Comportamental.

Scopul nostru pentru acest training este sa primim o initiere care sa imbunatateasca intuitia noastra si sa invatam sa facem distinctia intre minte si intuitie, permitandu-ne sa ramanem in fluxul natural al vietii.
1. Colectivul Pleiadian din a noua dimensiune ne va dezvalui misiunile noastre si ne va ghida cum sa canalizam diverse surse informative accesand starea Theta a mintii.
2. Acest training are o componenta practica in care vom invata cum sa canalizam prin scriere automata, canalizare directa, limbaj de lumina si codificare de lumina.
3. Vom discuta, de asemenea, cum sa imprimam energetic geometri si cum sa consacram alte elemente semnificative precum cristale, imagini sau tablouri.
4. Ne vom intalni in fiecare zi timp de 1-2 ore incepand cu ora 7 p.m. Inregistrarile pentru fiecare zi vor fi disponibile.

Costul acestui training este de 111 Euro, iar numarul de locuri disponibile este de doar 20.
Locurile sunt limitate pentru a ne putea impartasi experientele si pentru ca fiecare persoana sa poata practica si sa primeasca indrumare legata de propria sa misiune. In timpul training-ului vom avea ocazia sa practicam impreuna.

Inregistrarea la curs se poate face la:
Facebook: Pleiadian transmissions of Light and Love.
https://www.facebook.com/Pleiadian-transmissions-of-Light-and-Love-112072623763758/
sau prin email

Va multumim si va iubim,
Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

comentariile sunt inchise