IERARHIILE LUMINII – Conexiuni (meta) fizice

Introducere in teoria (bio)fotonica a UNITATII ESENTIALE

Un alt „MANUAL AL OMULUI”? Sau o continuitate a acestuia, in care mecanismul Rezonantei Holografice – un concept cheie al lucrarii – sa poata fi specific valorificat in descrierea tuturor proceselor de „devenire creatoare”, un „nucleu dur” unificator pentru toate contributiile originale ale autorilor…

Ori, de ce sa nu recunoastem deschis ca – asa cum a facut Fritz-Albert Popp, parintele biofotonicii, referindu-se la SIGNS OF LIGHT (Stanciulescu, 2003) – in timpuri in care aparent coerenta ce leaga destinele dintre semeni la modul cel mai generos, prolific, luminos si onest, traieste un blocaj…, tinem in mana POVESTEA UNEI EXCEPTII!

Sa fie omul timpurilor noastre mai prejos decat formula pe care a generat-o matematic, fizic, decat descrierile sale informatice asupra sistemului si planului in care traim?! Sa fie omul mai prejos decat formula inteligentei artificiale pe care a gasit-o ca solutie la travaliile timpului actual si care, insa – lipsita de un camp al inimii ori de fluxul vital capabil sa alimenteze sistemul cu viata Universului – poate colapsa intr-o clipita?! Cu siguranta ca NU!

Caci, citind „IERARHIILE LUMINII”, intelegand intuitiv ideile volumului asa cum au fost scrise si simtite de unul dintre autorii sai – cel aflat de partea pamanteana a „VOALULUI” care ingaduie sa asezi holograma unei idei pe hartie – am regasit dimensiunea sacra a lumii… Si, daca fie si un singur „cuplaj” – la acest nivel – merge bine intre entitatile umane, dovedindu-si eficienta, rationamentul care sprijinea una de alta piesele invelite in membrane aparent separatoare ale unui domino – individualisme – cade! Locul sau va fi fiind luat de un legitim, acoperitor concept al inseperabilitatii… al entanglarii!
Traim dintotdeauna in lumea in care TOTUL ESTE CONECTAT CU TOTUL, un adevar caruia – ca raspuns la necesitatea acerba de a intelege – i se adauga acum o dimensiune esentiala: descrierea prin ecuatie matematica.

Cartea se poate comanda la adresa de e-mail: 

comentariile sunt inchise