Hartie produsa manual cu Gans si materie organica

Cercetatorii A.S.P.R. au realizat impreuna cu artistul Razvan Supuran, mester hartier la Muzeul Taranului Roman din Bucuresti  un proiect experimental in care am imbinat tehnologia Magnetica Gravitationala cu arta realizarii hartiei manuale si prezentat publicului  in 16 noiembrie 2018 la Salonul National de Inventica si Creatie Stiintifica pentru Tineret de artista Ari Ana si cercetatorul Barbu Constantin.

In acest experiment au fost folosite materialele Gans CO2, celuloza, aracet, seminte de mac si frunze de menta salbatica, iar toate detaliile raman momentan doar in atentia noastra pana la publicarea testimonialelor stiintifice.

 

Procedura de realizare a fost realizata de domnul Razvan S. in luna octombrie 2018, in comuna Ribita din judetul Hunedoara, care a donat apoi hartia plasmatica in scopuri experimentale, astfel reveniti in Bucuresti cercetatorii au distribuit aplicatii cu hartia plasmatica unui grup restrans de meditatie coordonat de doamna Michelle Pachenco, profesor la ,,Scoala Reamintirii’’ a lui Drunvalo Melchizedek.

 

Rezultatele in urma utilizatii aplicatiilor au inceput sa soseasca, astfel in urma procedurilor de aplicare, persoanele care au testat hartia plasmatica se declara satisfacuti datorita echilibrarilor starilor de oboseala sau de reducere a durerilor pentru diferite afectiuni.In urma rezultatelor obtinute aceasta creatie stiintifica urmeaza a fi oferita ca material de studiu de catre cercetatorii A.S.P.R. persoanelor care doresc sa experimenteze si sa impartaseasca rezultatele obtinute.

Multumim inginerului nuclear M.T. Keshe pentru invataturile transmise. 
comentariile sunt inchise