Habitat uman si masuri de protectie in spatiul cosmic

Conferinta va avea loc in Viena, Austria fiind organizata de Institutul Spatial al Fundatiei Keshe si este denumita „Deep Space Living and Protection Space”, perioada 27-29 septembrie 2019, unde accesul este liber pentru orice persoana (detalii in flyer).

Cei interesati de aceasta tehnologie cu campuri plasmatice sunt sfatuiti sa se inregistreze in curand. Este posibil sa se desfasoare un eveniment de securitate, dupa cum este subliniat de dl. Keshe la cel de-al 288-lea atelier de cautatori pentru cunoasterea informatiilor.

Tehnologia spatiala care se dezvolta acum va permite umanitatii sa fie membri ai comunitatii spatiale.
https://keshefoundation.org/plasma/space-technology

Oamenii s-au concentrat asupra aspectului fizic al vietii si acum incep sa inteleaga si sa imbratiseze stiintele plasmatice care explica sistemul energetic plasmatic al universului, Soarele nostru, Pamantul nostru, corpurile noastre si fiecare atom, plus fiecare proton. , neutron si electron. Asadar, vedeti – nu exista NICIUN lucru care nu are un camp de plasma si nu exista NICIUN lucru care nu se afla intr-un camp cu plasma.
Nu se vad aripi, motoare cu jet sau rachete de propulsie atasate pe Pamant pentru ca acesta sa tina pozitia sa si sa calatoreasca la mii de kilometri pe ora pentru miliarde de ani in sistemul sau solar.

Odata cu noua intelegere a crearii fortelor campurilor gravitationale ca ale sistemelor planetare precum Pamantul, intelectul stiintific si cunoasterea omului a ajuns la nivelul in care intelege acest principiu fundamental al crearii miscarii universale si acum am replicat tehnologia a universului intr-un reactor cu plasma pentru aplicatiile sale in calatorii spatiale.
Aceasta noua metoda de utilizare a interactiunii campurilor gravitationale si magnetice ale reactorului cu privire la alte obiecte ceresti campuri similare pentru a atinge miscarea si pozitionarea, pentru a crea miscare, energie si hrana exact la fel ca in obiectele universale ca pe Pamant si Soare. si fara a arde orice materie ca in univers si numim aceasta noua metoda de calatorie a utilizarii campurilor magnetice un program de nave spatiale.

Pentru mai multe informatii, accesati site-ul web la Fundatia Keshe (vezi partea sus a paginii):
https://keshefoundation.org

 

comentariile sunt inchise