GA.N.S. TELOMER

Prezentarea experimentului din anul 2019 de realizare a reactorului GA.N.S. Telomer cu 30 de ingrediente active.

Metoda simpla si mai sigura de a crea GA.N.S. Telomer este prin a realiza transmutarea elementelor cu ajutorul GA.N.S. CO2.
Dupa ce realizati acest experiment puteti decide daca campurile plasmatice ale GA.N.S.-ului sau ale pulberilor sau bucatile mici de substante sau lichidele substantelor, pot sa creeze o activitate inalta de activare a telomerazei prin aplicarea cunoasterii stiintei plasmei Keshe.

Procesul este foarte simplu si trebuie sa fie experimentate toate oportunitatile care au rezultate benefice cu diferite ingrediente. Dupa o lunga perioada de cercetare, am selectat mai mult de 120 de substante care activeaza telomeraza.

Am ales sa va prezentam primul experiment cu transmutarea a 30 de ingrediente atent selectionate si recunoscute la nivel stiintific care au proprietati de activare a telomerazei.

Unde puteti testa efectele GA.N.S. Telomer?
http://biotech-spain.com/en/directory/life+length+/

Cu sediul in Madrid, Life Long a aparut ca lider mondial in masuratorile si testele telomerilor si telomerazelor. Life Long ofera servicii in diverse sectoare, cum ar fi farmaceutice, biotehnologie si nutritie printre altele.

In plus, Life Long colaboreaza cu numeroase institutii stiintifice si spitale pentru a-si sustine eforturile de cercetare si investigatie. In plus, testul propriu de diagnosticare este oferit direct publicului larg prin intermediul medicilor ca un biomarker al sanatatii generale si varstei biologice.

Infiintata in 2010, Life Long este un spin-off al celui mai prestigios centru de cercetare din Spania, Spain National Cancer Research Center si singura companie din lume capabila sa masoare telomerii individual la nivel cromozomial celula-cu-celula.

Life Long este unul dintre putinele laboratoare din Europa care urmeaza sa fie certificate CLIA de catre Agentia FDA (Agentia CMS) din S.U.A. si sunt acreditate ISO 15189. Lungimea telomerilor masurata prin proprietatea Telomere Analysis Technology® (TAT®) a fost stabilita drept cel mai precis indicator al imbatranirii celulare, cea mai buna abordare a estimarii varstei biologice si un instrument de cercetare si dezvoltare util pentru dezvoltarea produsului.

Pe scurt, tehnologiile Life Lung sunt: TAT®: Metoda Q-FISH validata pentru masurarea lungimii telomerilor, care furnizeaza informatii despre:

– Lungimea telomerilor in perechi de kilobaze
– Frecventa lungimii telomerilor (distributia histogramei complete)
– Procentul de telomeri scurti
– lungimea medie si medie a telomerilor
– lungimea telomerilor percentilului 20

Q-TRAP: Optimizat si industrializat pentru a masura activitatea telomerazei in extractele celulare.
TELOMAPPING®: determina lungimea telomerilor in biopsii de tesuturi solide.
TRF: O alta tehnologie disponibila pentru masurarea lungimii telomerilor in ADN.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [658.57 KB]

 

Aceste masuratori pot fi combinate cu tehnicile moleculare actuale pentru a evalua eficacitatea terapiilor in dezvoltarea si produsele promovate in prezent, controlul calitatii celulelor stem si ca biomarker insotitor.

Va multumim pentru increderea acordata.

comentariile sunt inchise