Cresterea nivelului de CO2 in acvarii

Subiectul: La inceputul lunii Februarie 2019 am primit invitatia unui prieten pentru a experimenta campurile de plasma in 2 acvarii de 300 litrii si 1800 de litrii, pentru sustinerea nivelului de oxigen.
Plantele din acvarii sunt fara aditie de CO2, iar acvariile sunt pozitionate in aceeasi camera la aproximativ 3 metrii unul de celalalt. Acvariile au montate si sunt in functiune periodic sisteme de oxigenare si filtrare a apei.

Metoda de lucru: Materialul GANS CO2, a fost realizat clasic cu 10% sare si conexiune led.
Aplicare: Au fost introduse in cele 2 acvarii, langa filtrele de apa cele 2 eprubete de 30 ml din plastic cu Gans CO2, cantitate 3 ml.
Observatii: Prima spalare a fost realizata la inceputul lunii Mai 2019, iar prorietarul se declara interesat de continuarea experimentului. In continuare o sa incepem aplicarea periodica de Apa Plasmatica GANS CO2 in fiecare acvariu dupa ce se face un calcul al volumului de apa.
Rezultate: Proprietarul a fost placut surprins de lipsa algelor atunci cand a spalat pentru prima data acvariile, iar pestii sunt sanatosi. In mod normal dupa 2 luni apareau pe interiorul sticlei multe alge.

Experimentul continua iar rezultatele finale sunt directionate catre platforma internationala de testimoniale a Fundatiei Keshe: https://testimonials.keshefoundation.org/

Testimonial de la Barbu Constantin, student KFSSI.
comentariile sunt inchise