Experientele din expeditia nr. 4 in Muntii Bucegi

In data de 13 septembrie 2020 a fost organizata a patra excursie spiritual stiintifica in muntii Bucegi la care au participat persoane din Baia Mare, Covasna, Tg. Mures, Deva si Bucuresti. In cadrul evenimentului participantii au putut observa captari ale planului astral realizate de colegul Dumitran Claudiu din grupul de studii din Bucuresti.

Una din aceste captari este interesanta deoarece la deschiderea portalului a fost remarcata pentru prima data o interactiune cu o Fiinta de Lumina Dragon alb. Dragonii sunt prezenti in sanctuarele sacre ca gardienii acestor locuri vechi de milioane de ani pe care le cercetam. In pozele realizate se pot observa in multe forme de pietre de diferite dimensiuni, diferiti dragoni.

Fiintele de lumina care ne ghideaza in aceste locuri sacre, ne-au oferit si posibilitatea sa studiem o intrare secreta sub sanctuarele sacre de unde au fost recoltate pentru studiu roci din elemente compozite, care au fost rapid analizate si care rezultatele au aratat o beneficitatea de peste de 100%, iar numarul elementelor rare ridicat.

Urmatoarea excursie spiritual stiintifica in Bucegi este programata in 11 octombrie 2020.

Va multumim!

comentariile sunt inchise