Dialog multidimensional cu Octavia (III)

Va invitam joi, 18 mai 2023, de la ora 19.00, sa participati la a cincea intalnire a unor lungi serii de conexiuni unde avem ca invitati persoane care in mod natural comunica cu fiinte din realitati multidimensionale.

Am ales sa continuam seria informatiilor primite de scriitoarea Octavia Vasile, care vine sa ne impartaseasca din experientele sale cu fiinte ale civilizatiei Pleiadiene.

In cadrul evenimentului Octavia ne va prezenta si cartea sa publicata in luna martie 2023 in limba engleza, cu numele „Caietul de lucru Pleiadian pentru Ascensiune: Instrumente Pleiadiene pentru Integrarea Noilor Frecvente ale Pamantului„.

Daca ai avea ocazia sa te conectezi cu o fiinta extraterestra, ce ai intreba-o?
Aceasta intalnire ne ofera oportunitatea unica de a afla mai multe despre viata de pe alte planete si cum percep fiintele elevate propria lor existenta, astfel incat sa invatam de la ele cum sa adoptam o perspectiva din cea de-a cincea dimensiune/densitate asupra realitatii noastre.

Stiai ca realitatea ta este o proiectie a propriei tale frecvente?
Aceste fiinte sunt gata sa ne invete cum sa ne ridicam frecventa, astfel incat sa o putem alege pe cea pe care dorim sa experimentam realitatea.
De asemenea, ne vor spune cu placere ce influenteaza frecventa noastra si cum sa ne manifestam realitatea la care am visat intotdeauna.

Pregateste-te sa le adresezi cat mai curand intrebarile tale!

Intalnirea va avea loc pe platforma Zoom.
Link:
https://us06web.zoom.us/j/82303774106?pwd=UGxHNXYzK1VXNmt6YlNhWlg4RGJFZz09
Nr. intalnire: 823 0377 4106
Parola: 709588

Important este sa verificati setarile profilului dvs de zoom astfel incat ele sa arate numele si prenumele dvs real pentru accesul la aceasta intalnire.

Va multumim si va iubim,
Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

comentariile sunt inchise