Dialog multidimensional cu Maria (II)

Va invitam joi, 25 mai 2023, incepand cu ora 19.00, sa participati la a doua intalnire a Dialogului Multidimensional unde avem ca invitata pe scriitoarea Maria Sandor din Cluj-Napoca.

Doamna Maria comunica in mod natural cu fiinte din realitati multidimensionale, iar misiunea ei este de a ridica nivelul de constiinta al umanitatii.
Am ales ca subiecte de discutii sa avem prezentarea ultimei carti „Trezirea constiintei umane” prezentata de Maria la Cluj in luna aprilie 2023 si portalul din padurea Horia-Baciu.

Mesajele pe care le primeste de la fiintele de lumina sunt prezentate in cartile publicate inca din 2001, iar acum in premiera vor fi prezentate ultimele patru carti ce vor fi lansate incepand cu aprilie 2023 „Trezirea constiintei umane” , „Taine si adevaruri revelate” , „Fiinte materializate din planul astral” , „Omul in dialog cu fiintele de lumina” care pot fi comandate online de aici:
https://sites.google.com/view/cartimariasandor/home

In perioada 2002 pana in prezent au fost primite mesaje si comunicari de la mai multe personalitati ceresti, pe care le-a adunat in aceste volume, intelegand cu greu ca prin Maria se doreste a se transmite aceste invataturi catre omenire. Maria asculta si face voia Celui care a trimis-o pe pamant, acceptand cu greu ca aceasta este misiunea ei.
Prin aceste volume de carti se lucreaza la nivel spiritual pentru fiecare suflet care doreste sa-si descopere provenienta sa de natura divina.

Cartile sunt cursuri ceresti la nivel pamantean.
Citindu-le si recitindu-le vei descoperi tot mai mult despre subtila
lucrare divina care se face pentru omenire.

Intalnirea va avea loc pe platforma Zoom.
Link:
https://us06web.zoom.us/j/87508358353?pwd=aVF5eGZXME15cEorQkNEMTM3RWNxUT09
Nr. intalnire: 875 0835 8353
Parola: 208808

Va rugam sa verificati setarile profilului dvs de Zoom astfel incat ele sa arate numele si prenumele dvs real pentru accesul la aceasta intalnire.

Va multumim si va iubim,
Asociatia Stiintifica Plasma Romania

comentariile sunt inchise