Dialog multidimensional cu Emilia

Va invitam joi, 27 aprilie 2023, incepand cu ora 19.00, sa participati la cea de-a patra intalnire a Dialogurilor Multidimensionale unde avem ca invitata pe scriitoarea Emilia Luca din Cluj-Napoca.

Carte: PUNCTUL ZERO de Emilia Luca

„Cine sunt EU?

Vesnica intrebare cu mii de raspunsuri. Nu sunt NIMIC si in acelasi timp sunt TOTUL. Sunt eu…sunt tu…sunt altcineva…in fiecare moment altcineva…si totusi raman EU. Dar astazi ma prezint doar cu rolurile pe care le am pe acest Pamant, in acest moment.

Ma numesc Emilia Luca si locuiesc in Cluj-Napoca. Sunt un calator, terapeut, autor si cautator de Adevar, mama a trei copii minunati si bunica a doi nepoti adorabili. Sunt femeie si sunt in contact cu natura mea interioara clipa de clipa. Sunt tot ce vreau sa fiu atunci cand vreau sa fiu ceva. Si uneori ma trezesc a fi si ce nu vreau sa fiu. Dar SUNT. Si stiu ca mereu sunt acolo unde e nevoie de mine. Cred in Viata si in Divinitate si ma las inspirata de Ceea Ce Este. Ofer mereu din ceea ce sunt si ma bucur de rolul de OM uneori singura, alteori impreuna cu alti OAMENI.
Traiesc, respir si ma bucur de ceea ce imi ofera Viata. Cel mai mare Invatator al meu este Viata, impreuna cu fiecare om pe care l-am intalnit.
Sunt extrem de recunoscatoare ca Sunt acum, la cumpana de vremi, pe acest pamant, pe draga noastra mama Geea, impreuna cu voi toti.”

Intalnirea va avea loc pe platforma Zoom.
Link:
https://us06web.zoom.us/j/89220231895?pwd=cnVWK3VGQnRMamxOSXRhS1ZidUhSUT09
Nr. intalnire: 892 2023 1895
Parola: 669392

Va rugam sa verificati setarile profilului dvs de Zoom astfel incat ele sa arate numele si prenumele dvs real pentru accesul la aceasta intalnire.

Va multumim si va iubim,
Asociatia Stiintifica Plasma Romania

comentariile sunt inchise