Cursuri online pentru copii

Programul gratuit online privat de educatie, cercetare, dezvoltare si inovare in stiinta plasmatica denumit „Generatia spatiala” (home schooling program) cu participare pe platforma ZOOM se deschide pentru inscrieri in grupa nr. 2. Programul educational se desfasoara in perioada 16 Mai – 16 August 2022.

Prima intalnire cu parintii si copiii se realizeaza Miercuri 27 Aprilie 2022, ora 20.00.

Link Zoom
https://us02web.zoom.us/j/88199775591?pwd=bU51d3EyWkh5WEs3eThwUEcyUitLdz09

Nr intalnire : 881 9977 5591
Parola : 612667

A doua intalnire cu parintii si copii se realizeaza Miercuri 11 Mai 2022, ora 20.00.

Link Zoom
https://us02web.zoom.us/j/87892566376?pwd=anhKNi9ZQzR0SWdmMVVNZmtBK2JjZz09

Nr intalnire : 878 9256 6376
Parola : 810377

Intentia este de a deschide posibilitatea formarii si educarea tinerilor in etica spatiala pentru construirea si pilotarea navelelor spatiale, dar si pentru aplicarea cunoasterii in diferite domenii.

Educatia primita in cadrul modulelor teoretice si practice, ajuta cadetii spatiali sa inteleaga, cum orice fiinta de pe pamant poate sa supravietuiasca pe alte planete, astfel cunostintele acumulate pot crea beneficii pe planeta prin implementarea inovatiilor in societatea actuala.

Rezultatele dezvoltarilor din cadrul modulelor de educatie vor fi distribuite catre domeniile de activitate, utile in viata de zi cu zi de catre cadetii spatiali, doar daca sunt folosite in proiecte pasnice. Cadetii spatiali vor preda cunostintele tuturor comunitatilor, pentru a pregati generatiile viitoare pentru a calatorii in spatiul cosmic.

Tehnologia plasmatica Magnetica Gravitationala, foloseste proprietatile totalitatii plasmei, pentru a crea miscare si ridicare de la sol si energie, fara a distruge caracteristicile materiei.
Sistemul utilizeaza interactiunea dintre campul magnetic si cel gravitational pentru a obtine pozitionare si miscare.

Nimic nu este ars sau risipit si nu polueaza.

Tehnologia plasmatica este eficienta si nu distructiva, este rezultatul evolutiei progresive a stiintei si tehnologiei pe parcusul a mii de ani. Tehnologia plasmatica este urmatorul pas in acea evolutie.

Este viabila si este aici azi. Puteti fi unul din primii oameni in spatiu folosind Tehnologia spatiala Keshe GANS. Un program privat de pregatire a proiectului https://spaceship.institute/

Daca considerati aceasta cunoastere universala benefica pentru copiii dumneavoastra, va invitam la cele doua intalniri.

Va multumim si va iubim.

comentariile sunt inchise