Curs-Nutritie plasmatica si ayurvedica

Va invitam in Bucuresti la Casa Skanda pe 25 Mai de la ora 18.00, sa participati la deschiderea centrului creativ din zona Piata Muncii care va servi drept loc de organizat evenimente, unde exista spatii de terapii alternative si laboratoare pentru orice cautator al cunoasterii.

Inscrierile si toate detaliile de participare la curs, se pun la dispozitie la adresa de e-mail: cu Subiectul „Nutritie”.

Corpul nostru este o colectie de milioane de campuri magnetice dinamice care se reunesc si interactioneaza pentru a forma o plasma pe care o definim drept corpul uman. Aminoacizii, proteinele, muschii, oasele, pielea, sangele sunt diferite atuuri ale Campurilor MaGrav (campurile magnetice si gravitationale) plasme individuale care se combina pentru a crea corpul.

Cu aceasta noua intelegere, incepem sa aflam ca boala din organism este pur si simplu un dezechilibru in campurile MaGrav, indiferent daca este vorba despre ficat, inima sau creier. Folosind Stiinta Campurilor suntem capabili sa procesam corpul folosind diferite dispozitive pe care Fundatia Keshe le-a dezvoltat. Aceasta tehnologie ne permite sa cream medii de camp Magrav in jurul corpului. Corpul este apoi capabil sa ia ceea ce are nevoie din acest mediu si sa se refaca intr-o stare echilibrata.

Teoria Ayurvedica ne spune ca sanatatea rezulta din armonia interioara a fiecaruia. Pentru a fi sanatos trebuie sa realizezi un echilibru armonios intre scopul vietii, gandurile, sentimentele si actiunile pe care le faci. Daca manifesti ganduri si emotii negative, corpul va reactiona sub forma semnelor de boala. Indepartand aceste sentimente vom elimina radacina tuturor bolilor.

In prezent, sistemul AYURVEDA este raspandit in intreaga lume, reprezentand o forma de cunoastere temeinic sistematizata, avand un pronuntat caracter stiintific. Ea este, de asemenea un sistem traditional holistic, care trateaza fiinta umana ca intreg, fiind perfect adaptata cerintelor gandirii stiintifice moderne.

Scopurile principale a sistemului Ayurvedic
• mentinerea starii de sanatate si armonie atat fizica, cat si mentala a omului.

In filozofia orientala se spune ca doar o persoana cu un sistem imunitar puternic este sanatoasa. Cuvantul vedic pentru imunitate inseamna “iertare a bolii”, venind de la conceptul ca gandurile negative si stilul de viata gresit cauzeaza boli. Boala ne da semnalul ca ceva trebuie sa se schimbe in mintea noastra.

„Stiinta Vietii” insista asupra unei discipline spirituale si etice pentru sanatatea mentalului si o dezvoltare normala a personalitatii. Astfel, maestrii Ayurvedici au gasit si au folosit cu mult succes plante ale caror insusiri au darul de a calma mentalul si de a inlatura emotiile negative, inlaturand pericolul imbolnavirii si aducand astfel armonia in corp si minte.

Va multumim.

comentariile sunt inchise