Curs Magravs la Cluj-Napoca

DSCN1250

In perioada 15 – 17 martie 2019 am fost prezenti alaturi de membrii grupului privat de studii Plasma Cluj, unde am realizat in cadrul laboratorului, prezentarea tehnologiei Magnetice Gravitationale oferite de inginerul nuclear M.T. Keshe.

Sesiunile au fost impartite in modul teoretic pe o perioada de doua zile si o zi pentru sesiunea practica, care au adunat peste 15 ore de predare.

Participantii la curs au sosit din mai multe zone ale tarii, iar numarul de locuri a fost limitat in laboratorul plasmatic din Cluj-Napoca.

DSCN1244

In prima zi au fost oferite informatii despre activitatea grupului de studii Plasma Romania, a fost realizata o scurta prezentare a Fundatiei Keshe, a principiilor campurilor Magnetice si Gravitationale, metode de realizare a nanoacoperirii si modalitati de producere a materialelor GANS de baza.

DSCN1245

In ziua a doua au fost prezentate modalitati de folosire a nanomaterialelor si a materialelor GANS de baza in domeniile de Sanatate – Alimentatie si au fost realizate scurte demonstratii.

DSCN1246

In ultima zi de curs, am inceput sa invatam cum putem realiza simplu si rapid un kit de sanatate, iar la sfarsitul zilei fiecare participant a primit doua creioane plasmatice pentru energizare, doua dispozitive pentru armonizarea campurilor radiatiilor electromagnetice si material GANS.

DSCN1263

DSCN1258

DSCN1266
DSCN1253
DSCN1264
DSCN1265

DSCN1267
DSCN1269

Publicul prezent a fost educat sa nu abuzeze de aceasta tehnologie si sa sesizeze Autoritatea pentru Protectia Consumatorului http://www.anpc.gov.ro/ , daca in Romania exista persoane /firme care comercializeaza ilegal aplicatii Magravs, fara certificari europene sau autorizati din partea institutiilor statului.

In Cluj-Napoca sunt deschise 2 spatii generoase tip laborator pentru persoanele care doresc sa invete sa aplice corect tehnologia Magravs, iar inscrierile se fac la adresa de email cu Subiectul „LAB CLUJ”.

Va multumim pentru prezenta si revenim in Cluj in curand cu un nou curs Magravs cu aplicatii in Agricultura si Mediu inconjurator.

comentariile sunt inchise