Crearea diamantelor

Imaginea pentru acest atelier este desenul realizat de ing. nuclear M.T. Keshe pe tabla alba de la Barletta in Italia, care arata cum se pot face diamante folosind sarma de Tungsten asociata cu un electrod de Carbon, la fel ca Diamantele sunt facute in natura cu efectul de popcorn din eruptiile vulcanice.

Acest atelier are revelatii cu privire la utilizarea Tungsten in fabricarea materialelor GANS – iar M.T. Keshe ii spune, de asemenea, in mod repetat tuturor sa asculte atelierul de cunostinte in cursul zilei urmatoare, nu numai pentru unele uimitoare dezvoltari ale tehnologiei din Africa, ci si pentru dezvaluirea a oamenilor si a organizatiilor care au ucis oameni de stiinta si copii si incearca sa blocheze progresul umanitatii …

M.T. Keshe revine asupra metodei de a crea GANS din carbon – cu variatii ale tensiunii putem crea materiale diferite. Cei care vor sa faca diamante vor face diamante. M.T. Keshe descrie modul de a pune un fir de Tungsten asociat cu electrodul de carbon – si va incepe sa produca materialul Nano GANS cu carbon. Dupa cum ati vazut in functie de debitul de la electrodul de cupru, creati culori diferite, curentul curentului dicteaza viteza.

M.T. Keshe explica cum sa punem Tungsten sau o putere electrica ridicata pe suprafata carbonului – „ti-ai vazut vulcanul tau iubit care ploua cu diamante! Veti colecta diamante de orice dimensiune aveti nevoie! „Introduceti gaz, decideti culoarea diamantului, in functie de temperatura si racire a sistemului, puteti literalmente sa ploua cu diamante in solutie. Tot ceea ce faceti este sa va rasturnati eruptia vulcanica cu capul in jos – nu o fierbeti, dar lucrati la o asemenea temperatura in carbonul care, de indata ce atomul de carbon este eliberat, cu caldura exact ca magma, in suflarea pe care o puteti faceti diamant asemanator sistemului floricelelor de porumb.

Puteti face acest lucru cu mai mult sau mai putin din orice element, foarte greu, dar foarte usor! Ar trebui sa vedem o multime de oameni care vand diamante! Dar daca multi dintre voi puteti crea diamant in acest fel – diamantul are o valoare? Acelasi lucru cu Aurul si facand ORICE elemente.

In spatiu, daca faceti forma starii materiei, aveti nevoie doar de cuptoare pentru a topi metalul pentru a face forma. Tot ce trebuie sa faci este sa faci un filtru in forma de material dorit – orice ai nevoie va iesi din material in orice forma, forma sau dimensiune. Daca puneti cuprul langa carbon si aveti decalajul potrivit, creati Aur. In dimineata zilei de astazi, Agentia pentru Energie Atomica din Ghana va prezenta un rezultat al sedimentelor. Apoi veti intelege exact cum va fi folosita noua tehnologie – studentii din toata Africa primesc deja aceste invataturi in universitati. Aceasta joi este FOARTE importanta – incercam sa deschidem intelegerea schimbarii si APLICAREA tehnologiei.

Rick: Categoric, unii oameni sunt interesati de ideea de sarma de wolfram sau de tungsten. Flint a spus: „Din notele mele firul de cupru cu sarma de wolfram infasurata pe ea in exterior va crea Aur. O bara de grafit infasurata cu sarma de tungsten va crea diamante ca popcorn – va trebui sa o reluam pentru a intelege mai mult … „Este o bara mai degraba decat o sarma – tijele de tungsten sunt folosite in sudura uneori amestecate cu argon sau cu alt gaz inert si poate fi folosit pentru sudarea aluminiului de exemplu … De asemenea, tungstenul este interesant – disponibil in tije de sudura cu Thorium interior – o substanta radioactiva – ar putea fi interesant de utilizat.

Tijele pot fi pana la 2% Thorium – 1%, 1,5%, 2% – deci poate ca ar fi un lucru interesant de experimentat … Oricum, domnule Keshe, aveti ceva de spus despre Tungsten? De ce ai adus astazi Tungsten?

M.T. Keshe: Folosirea metalelor permite ca carbonul sa se extinda mult mai repede – aceasta este proprietatea lui – daca poti sa acoperi Tungstenul cu Nano si sa il folosesti ca element de incalzire, vei intelege motivul. Cand folositi materiale ca acasta pentru a crea GANS, acoperiti-le Nano si apoi veti intelege exact cum se joaca jocul la un nivel plasmatic si la un nivel de materie. De aceea, carbonul va aparea deschis si va deveni un diamant in stare de carbon sau un carbon intr-o stare de diamant – cu toate acestea. Cand Nano acoperiti tungsten-ul si puneti un curent prin el si lasati-l in apa langa electrodul de carbon, veti intelege imediat cum.

Campul Magrav al firului va trage si, tragand, va da atat de multa energie incat, pana la eliberare, trebuie sa se deschida.

Nu este incalzire, dar printr-o conditie plasmatica, trebuie sa iti nano acoperi firul, apoi intelegi. Am explicat acest lucru in alte invataturi – nu inseamna ca incalzim tungstenul sau ca ai facut curent prin el. Trebuie sa-l inveliti Nano si sa intelegeti cum sa-l inveliti Nano si puteti pune diferite tipuri de GANS pe el si veti vedea, in functie de proximitate, cat de repede veti produce structura atomica de carbon in vrac, acum adaugand energie la ea, va arunca in aer. Este ca si cum ai da injectiei de carbon o injectie de chimioterapie – ii dai o energie masiva si cu acea energie masiva se extinde la dimensiunea completa etc … Veti intelege de ce invatam cum sa facem diamante – in unele zone ale spatiului aveti nevoie acest lucru pentru a va mentine in siguranta de la radiatii – este unul dintre zonele dvs. de siguranta … Urmatoarea intrebare …

Carolina intreaba in numele oamenilor cum se numeste Tungsten in alte limbi?

M.T. Keshe afirma ca este usor de gasit, deoarece becurile vechi au lucrat cu bobine de tungsten – importante pentru Nano. Mr. Keshe explica din nou modul in care starea materiei merge in GANS, diamante si alte pietre si cristale. Apoi explica modul in care poate fi folosit acelasi tehnic pentru a absorbi pietrele de rinichi, de exemplu, din corp fara interventie chirurgicala. Aceasta procedura tehnica este un dar pentru medicii lumii si acum putem fi fideli juramantului (hipocrat) pe care il luam pentru a lucra pentru omenire!

Aceasta se intoarce la soarele central, la plasma centrala – tu decizi ce vrei sa scoti din ea. Rick citeste o observatie conform careia Tungsten – piatra greoaie suedeza – se refera la elementul Wolfram (W) – mai greu decat plumbul si aurul, cel mai inalt punct de topire al tuturor elementelor …

Mr. Keshe: Vrei sa te completez cu restul? Giovanni: Da, te rog!

Mr. Keshe: OK, Giovanni e pentru tine, dar nu e problema mea daca sotia ta te divorteaza! Dati-mi voie sa stiu de ce folosim Tungsten! – Trebuie sa te duc la afacerea noastra cu Aur si Diamante!

Mr. Keshe cauta desenele potrivite pe tabla alba si Rick observa ca este interesant de observat ca Tungsten este cel mai greu element care este necesar pentru orice organism viu ..

Mr. Keshe gaseste diagrama – arata din nou modul in care tungstenul este elementul greu care ii da energia moleculei / atomului de carbon, pentru a le permite sa creasca la maximum – energia lor neacoperita – energia plasmatica in elementul care a fost eliberat ca un carbon Nano.

Diamantul este un carbon popcorn – cu cat este mai multa energie, cu atat este mai mare piatra. De asemenea, puteti face diamante din aur, asa am facut in Teheran – mergeti la cel mai apropiat camp de elemente si permiteti crearea aurului atomic. Aceasta este si ceea ce sa intamplat la Fukushima cu elemente radioactive care le transformam in aur. Acum, de asemenea, livram apa pentru a bea pentru a scapa corpurile de radioactivitate – ne distribuim gratuit in Tokyo – interesant daca ar avea o multime de mercur pe care il vor ridica unele depozite de aur. Cu Tungsten aveti diamant minim de 3 karat, dar nu blocati cutia – nu doriti un diamant de 20 kartat – prea mare pentru deget!

Mario cere mai multe detalii despre aspectul carbonului si tungstenului etc.

Mr. Keshe: Da, trebuie sa le conectati si sa experimentati curentul care va creste GANS si tipul de carbon care va oferi rezistenta. Mr. Keshe directioneaza oamenii spre invataturile din Letonia – (a se vedea notele de la Workshop Seeker Knowledge 119 https://www.youtube.com/watch?v=HBUR4RbhSdw ). Trebuie sa urmarim aceste 20 de ori, spune el. Asigurati-va ca sistemul este acoperit cu Nano; cuprul permite temperatura ridicata.

In 2006 -7 am facut un test cu profesori la departamentul de Inginerie Electrica din Universitatea din Ghent – am pus o bucata de material Nano – interiorul cuprului a fost topit, dar stratul Nano il pastreaza la rece in exterior. Daca puneti carbonul alaturi de cuprul Nano, obtineti diamante. Mr. Keshe era in afacerea cu diamante si putea sa spuna de unde vin fiecare diamant, care rau, care eruptie vulcanica etc.

Intrebare: Cum se pot face GANS de nemetale?

Mr. Keshe: Am vazut prietenii din Africa, poporul leton, invataturile lui Pavel din Togo. Alti solicitanti de cunostinte au aratat adaugarea la CO2, de ex. medicina din plante purtata de CO2 GANS – adaugati energia materialului.

Ameldo: Ce zici de calciu si gaze nobile?

Mr. Keshe: Acelasi lucru – o multime de oameni folosesc CO2 ca un magar pentru a purta GANS de plante …

Intrebare de la chat: Daca MK poate face Gold si Diamante de ce este el in afacerea Magrav?

Mr. Keshe: Pentru a salva omenirea!

Mr. Keshecomenteaza ca sotia si copiii i-au adresat de multe ori aceleasi intrebari. Afacerea lui era doar de fapt facand timp in timp ce-si urmarea interesul si cauta sensul Gravitatiei de la inceputul anilor ’60. Apoi, cand a descoperit Gravitatia, a construit o serie de sisteme diferite si a durat aproape 20 de ani de inteles. Cand a absolvit universitatea, el a devenit un om de afaceri de succes, dar cercetarea sa stiintifica a fost ca si amanta sa – nu a putut sa o lase. Din ziua in care a descoperit gravitatea, el nu sa intors la biroul sau de afaceri.„

Fragment din atelierul International nr. 21 din 28 Iunie 2016

comentariile sunt inchise