Corpul uman este un convertor

Fragment tradus din Atleierul public # ksw165

„Corpul uman este un convertor cu doua cai de energie-materie. Revin la aceeasi invatatura de la inceput. Va amintiti ca v-am spus ca sunteti toti chinezi si ca ati facut GANS intr-o lume, cand, nu ati stiut, sunteti cu totii producatori de Nano. Si cand ati introdus o sare in tot … ati devenit, producatori GANS? Chinezii mananca si confectioneaza Nano Material si GANS de secole.

Si apoi ne-am gandit: „Da! Fundatia Keshe a adus ceva nou”. Nu, tocmai v-am aratat.

Daca pentru tine este ciudat felul in care ai vazut sanul (un caz real de cancer de san procesat de Dr. Roderigo), creandu-se, apoi demolandu-se, apoi revenind la normal, Tu, daca te uiti in interiorul tau, totul a fost convertit, dar nu ai stiut niciodata. 29:37

Si daca va explic intr-un mod simplu in doua secunde, va rugam sa nu iesiti afara, pentru ca mai trebuie sa aflati mai multe. Am spus: „Puteti transfera energia inapoi in materie”. „Am vazut cum a aratat Peter, el poate realiza Materiale”.

Cu totii ati fost convertitori de materie in energie si, atunci cand nu o schimbati la nivelul dorit, sau schimbati ceea ce aveti nevoie si apoi nu doriti rezidul, il convertiti din nou in materie. O faci in timp ce stai aici. Ai facut-o, asa supravietuiesti.

Mananci un solid, iti merge in stomac. Devine Nano-Material prin acid, prin modul in care il faci, prin sarea corpului tau in interiorul stomacului. O convertiti intr-un GANS, iti intra in intestin, iti intra in corp, orice nu este nevoie, revine si apoi revine in intestinul gros, transforma energia inapoi in materie si deci a iesit. Ce este atat de ciudat despre tine vorbind …despre ceea ce ai fost creat din?

Deci, daca intelegeti procesul, acum trebuie sa intelegem mecanismul. Vorbesti despre asta, bei apa prin gura si apoi mergi la toaleta, asa cum spunem in limba engleza ca urinezi.

Cum a mers de aici cu toate aceste ziduri si a iesit din nou ca o apa ca o stare a materie? Il iei sub forma de Solid, stomacul il transforma in energie, merge acolo unde face vreodata ceea ce face, iar apoi transforma din energie in stare a materiei ca lichid, te scapa de ea.

Deci, cunoasterea este acolo, trebuie sa intelegem, in parte, ce face. Foarte, foarte simplu. In ultimele doua zile, am explicat-o intr-un mod foarte simplu si, pentru a o repeta, este foarte usor. Ceea ce faci, ceea ce am ignorat si ceea ce nu intelegem, este ca, corpul nostru este un singur corp.
Corpul nostru stie, asa cum a explicat ieri dr. Rodrigo, 95% din 4 gaze, ceea ce face cu aminoacizii sai. Deci, pentru a scapa de gaze, trebuie sa aiba un mecanism, pentru motorul cu gaz. Este ca o masina. Evacuarea trebuie sa elimine ceea ce intra. Deoarece, fara aer, nu puteti rula motorul.
Deci, 95% care are legatura cu partea gazoasa este plamanul Omului. Atunci ai fizicialiatea omului, care este celalalt 5%, care este restul corpului, in greutate, in stare solida. Deci, fiecare parte a sistemului dvs. functioneaza pentru acea parte sau elemente specifice a ceea ce utilizati de pe aceasta planeta. Partea gazoasa se ocupa cu filtrarea, curatarea si preluarea a ceea ce are nevoie. Rinichii sunt pentru partea lichida, pentru ca am iesit din mare, trebuie facut. Iar partea solida este sistemul dumneavoastra de digestie.
Atunci, intelegeti, nu sunteti decat o masina de reciclare. Apoi, in acest proces, in cazul in care nu ne-a mai ramas ceva, in caz ca nu am putea primi o parte din minerale timp de cateva saptamani sau cateva luni, organismul a realizat un sistem de depozitare. Stocam totul in caz ca avem nevoie. O numesti ficatul.
Deci, acum aveti o fabrica cu depozit. Acum, aveai un sistem de curatare. Acum ramane singurul lucru: cum controlezi toate acestea pe care nimeni nu le scoate prea mult si totul este controlat. Si, in acelasi timp, aveti o gramada de pictori si decoratori si reparati oameni, am numit-o „reciclarea tesuturilor”. Celulele pielii trebuie schimbate. Celulele oaselor …
Exista literalmente, o fabrica cu un numar foarte mare de muncitori. Si toate acestea au nevoie de un program de calculator. Ca totul se face la momentul potrivit. Nu este de niciun folos, curatarea camerei, cand nu exista nimeni in ea sau nu este folosita. Sau, punand mancare pe masa atunci cand nu este nimeni ca sa o manance. Sau, curatand masa in timp ce stai incercand sa mananci.
Totul trebuie programat. Iar corpul a facut acel program, un centru de calculator numit „creier”. Deci, tot ceea ce suntem, suntem programati si controlati.”

comentariile sunt inchise