Centru Holistic Piramidal

Va invitam sa participati la cercetarea experimentala a proiectului „Centrul Holistic Piramidal”, cu suprafata de 32 mp dezvoltat in colaborare cu o firma de proiectare si constructii.

Intentia Asociatiei Stiintifice Plasma Romania este de a replica aceasta piramida plasmatica in cele 41 de judete ale Romaniei sub forma de Centre de terapii holistice unde o sa introducem dispozitive hibrid din nano-tehnologii avansate din domeniul Sanatatii si Alimentatiei, care nu au fost prezentate public pana acum.

Piramida plasmatica se construieste rapid pe piloni de sustinere si nu necesita autorizatie de constructie in mediu rural.

Piramida este formata din elemente modulare in care sunt introduse atent nano-tehnologii hibrid care vor ajuta ca aceasta constructie sa prinda viata si sa fie considerata extensia sufletelor celor care ii vor trece pragul.

Centrul Holistic Plasma Romania va fi dotat cu dispozitive medicale certificate de analiza si terapii dar si cu dispozitive hibride experimentale care vor ajuta la crearea unei conditii de echilibrare si procesare a diferitelor afectiuni.

Toate detaliile privind colaborarea se pun la dispozitie prin e-mail: , cu subiectul: „Centru Holistic”.

Va multumim si va iubim,
Asociatia Stiintifica Plasma Romania.

comentariile sunt inchise