Carti Mr. M. T. Keshe

Cartea 1 – Ordinea Universala a crearii Materiilor

In aceasta noua carte, domnul Keshe explica noi principii fundamentale in lumea fizicii.
In iulie 2009, este publicata o noua carte intitulata „Ordinea Universala a crearii Materiilor” scrisa de inginerul nuclear Keshe. Unul dintre subiectele discutate in aceasta carte este ca materia, antimateria și materia intunecata sunt create in Univers. Ceea ce oamenii de stiinta numesc in prezent particule elementare (cum ar fi cuarcii si asa mai departe) sunt colectii de campuri magnetice mai mici, care in grupul de campuri magnetice dinamice din plasma si interactiunile lor cu alte campuri magnetice dinamice duc la crearea de cuarci si asa mai departe.
De fapt, aceasta este, de fapt, creata prin aceeasi metoda ca masa oricarui alt obiect din univers si se datoreaza pur si simplu interacțiunii campurilor magnetice plasmatice constitutive in centrul materiei. Prin testele efectuate, unde sa realizat separarea acestor materii de plasma in reactoare si, folosind efectele interactiunii campurilor magnetice plasmatice ale antimateriei in reactoare, s-au creat forte de magnitudine necunoscute in lumea de astazi a fizicii si industriei.

Cartea se poate comanda din site-ul fundatiei Keshe
https://store.keshefoundation.org/store/product/book_1_universal_order_of_creation_of_matters/

Cartea 2 – Structura luminii

In urma publicarii ultimei carti ” Ordinea Universala a crearii Materiilor ” si in deschiderea unui nou orizont in stiinta plasmei si a tehnologiei spatiale, in aceasta noua carte „Structura luminii”, cu cunostintele actuale in tehnologia plasmei si noua ințelegere a structurii interne a plasmei, lumina este si poate fi considerata a fi o plasma cilindrica, unde plasma de lumina este in posesia tuturor celor trei campuri magnetice rezistenta materiei plasmei ( tranzitia si campurile magnetice de materie).

Cartea se poate comanda din site-ul fundatiei Keshe
https://store.keshefoundation.org/store/product/book_2_the_structure_of_the_light/

 

Cartea 3 – Originea Universului

Pe masura ce ajutam cu o serie de carti care au fost publicate si care urmeaza sa fie eliberate, sa construim cunostintele complete despre structura functionarii campurilor magnetice si despre interactiunile lor in lumea creatiei pentru ca omul sa inteleaga intregul proces, ajunge la punctul in care trebuie sa explicam diferite proportii ale acestei entitati in diferite niveluri de creare a universului mai mare si nu a universului omului. In prima carte a fost explicata crearea materiei, operarea si interactiunea campurilor mai mici, care conduce la crearea unor probleme.

In cea de-a doua carte am explicat pur si simplu modul de calatorie al colectiei de campuri sub forma unei asa numite lumini. In aceasta a treia carte am explicat in continuare functionarea si interacțiunea celulelor mai mari din aceleasi campuri, care apoi conduc la crearea universului omului si mai mult si ceea ce este prea mult ca omul sa ințeleaga prin cunostintele stiintifice prezente si el il numeste universul.

Cartea se poate comanda din site-ul fundatiei Keshe https://store.keshefoundation.org/store/product/book_3_the_origin_of_the_universe/

comentariile sunt inchise