Beneficiile GANS-urilor de baza in sanatate

Apa plasmatica GANS de CO2 poate fi utilizata in stare pura sau diluata, in functie de tratamentul necesar. Ea va activa celulele, va revitaliza corpul si va intari sistemul imunitar. Apa plasmatica GANS de CO2 este foarte benefica pentru toate tipurile de raniri ale muschilor. Cand este utilizat ca un spray el imediat indeparteaza durerea. Totusi, in cazul ruperii oaselor, nu aplicati apa plasmatica GANS de CO2 direct pe fractura. Durerea in locul ruperii osului activeaza corpul pentru a aduce calciul necesar in zona facturii, care este necesar pentru procesul de insanatosire. Prin urmare nu pulverizati direct pe locul durerii; pulverizati zona din jurul facturii. Apa plasmatica GANS de CO2 poate fi utilizata pura sau diluata functie de tratamentul necesar. Ea va activa celulele, va revitaliza corul si va intari sistemul imunitar. Prin urmare, nu pulverizati direct pe locul durerii; pulverizati doar zona din jurul facturii.

Utilizare și aplicații ale GANS-ului de CO2 – Culoare GRI

Apa plasmatică GANS de CO2 poate fi utilizată în stare pură sau diluată, în funcție de tratamentul necesar. Ea va activa celulele, va revitaliza corpul și va întări sistemul imunitar. Apa plasmatică GANS de CO2 este foarte benefică pentru toate tipurile de răniri ale mușchilor. Când este utilizat ca un spray el imediat îndepărtează durerea. Totuși, în cazul ruperii oaselor, nu aplicați apa plasmatică GANS de CO2 direct pe fractură. Durerea în locul ruperii osului activează corpul pentru a aduce calciul necesar în zona facturii, care este necesar pentru procesul de însănătoșire. Prin urmare nu pulverizați direct pe locul durerii; pulverizați zona din jurul facturii.  Apa plasmatică GANS de CO2 poate fi utilizată pură sau diluată funcție de tratamentul necesar. Ea va activa celulele, va revitaliza corul și va întări sistemul imunitar. Prin urmare, nu pulverizați direct pe locul durerii; pulverizați doar zona din jurul facturii.

  • Folosire orală: Apa plasmatică GANS de CO2 poate fi consumată oral. De exemplu: picături sau între 5ml și 25ml de apa plasmatică GANS de CO2 diluată într-o jumătate de litru de apă, consumate de 1-2 ori pe zi (conform recomandărilor);
  • Folosire baie de picioare: Adăugați apa plasmatică GANS de CO2 în apa pentru baia de picioare. Când se aplică repetat, aceasta elimină talpa de atlet și extrage metalele grele din corp;
  • Folosire baie completă: Puteți utiliza apa plasmatică GANS de CO2 și apele plasmatice de GANS de ZnO (oxid de zinc), CH3 (oxid de fier) și/sau CuO (oxid de cupru). De exemplu: cu contaminare radioactivă, M.T. Keshe recomandă efectuarea unei băi cu 2-3 litri de apa plasmatică de GANS de CO2 în baia amestecată cu apă caldă, și să stați în această apă pentru jumătate de oră de 2-3 ori pe zi;
  • Folosire pentru scalp și păr: Vă puteți masa regulat pe cap și pe păr cu apa plasmatică de GANS de CO2. Calmează scalpul, întărește rădăcinile părului și s-a arătat că aduce părul la culoarea originală;
  • Folosirea amestecului de plasmă lichidă de CO2+ZnO: Pe față revitalizează pielea, reîmprospătează și întinerește pielea;
  • Folsirea ca loțiune după bărbierit: atenuează imediat tăieturile și relaxează pielea;
  • Folosire pentru eczeme: pulverizați pielea afectată cu apa plasmatică de GANS de CO2 – până în prezent au fost raportate îmbunătățiri foarte rapide;
  • Folosire pentru înțepătură de albine: pulverizați apa plasmatică de GANS de CO2 de câteva ori pe zona înțepăturii.

NOTĂ: GANS-ul de CO2, apa plasmatică de GANS de CO2 și plasma de CO2 sunt utilizate atât în aplicațiile de sănătate cât și pentru producerea de energie.

Fundația Keshe a început un proces medical complet compatibil la Tokyo University, Japonia, ridicând astfel statutul și recunoașterea tehnologiei la nivel internațional. Procesul japonez este supravegheat atât de către comisiile medicale internaționale, cât și de comitetul de etică. Progresul a fost într-adevăr foarte rapid!

Ei au confirmat deja că:

GANS cu CO2  este non-toxic atunci când este ingerat.

GANS cu CO2 este netoxic când este injectat în sânge.

O serie de alte GANS-uri nu sunt toxice în aceleași condiții.

Plasma de camp de CO2 (transportată în apă) este netoxică pentru ingestie sau injectare.

Plasma GANS CO2 si alte GANS-uri ar trebui să înlocuiască chimoterapia.

GANS cu CO2 și alte plasme  eradică TOATE celulele canceroase in vitro în câteva ore.

O mare parte din acest lucru a fost deja cunoscut, deoarece Universitatea din Tokyo a efectuat toate studiile pentru Tepco, care conduce centrala nucleară Fukushima așa cum am descris într-un articol anterior. Acum, însă, încercările nu mai sunt în secret și de această dată sunt conduse pentru a îndeplini standardele internaționale.

Utilizare și aplicații ale GANS-ului de ZnO – Culoare ALBA

Zincul este o componentă cheie în mai mult de 80 de cicluri metabolice umane și joacă un rol important în vindecarea rănilor. Câmpurile magnetice/gravitaționale ale plasmei lichide ZnO și/sau ale GANS-ului de ZnO interacționează cu câmpurile emoțiilor umane și, prin urmare, pot fi utilizate pentru a întări și a echilibra nevoile emoționale umane. Plasma lichidă a GANS-ului de ZnO este denumită și “plasma de pace”.

Aplicații pentru sănătate: Apa plasmatică de GANS de ZnO (plasma lichidă de ZnO) poate fi aplicată oriunde se utilizează plasma lichidă a GANS-ului de CO2, deoarece dezechilibrul emoțional, conflictele și stresul sunt cele mai frecvente cauze ale bolilor și problemelor de sănătate ale oamenilor. Plasma de ZnO ajută aproape toate procesele de vindecare.

Cupa de sănătate cu pereți dubli: Spațiul dintre pereții cupei este umplut cu apa plasmatică de GANS de ZnO. Cupa poate fi utilizată în două scopuri:

  1. Umpleți cupa cu apă și lăsați-o să stea câteva ore. Apa va fi alimentată de câmpurile plasmei de ZnO. Beți acea apă.
  2. Lăsați cupa goală și utilizați un pai pentru a inhala aerul energizat cu ZnO din interiorul acesteia.

Utilizare și aplicații ale GANS-ului de CH3 – Culoare PORTOCALIE

Apa de GANS de CH3 va energiza puternic corpul și este hranitoare. De exemplu, 8 picaturi de apă plasmatică de GANS de CH3 combinate cu 1 picatură de apă plasmatică de GANS de ZnO și 1 picatură de apă plasmatică de GANS de CO2 va da urmatoarele rezultate: câmpurile plasmatice ale apei plasmatice de GANS de CH3 vor energiza corpul în timp ce câmpurile plasmatice ale apei plasmatice de GANS de ZnO sprijină sistemul nervos. Câmpurile plasmatice ale apei plasmatice de GANS de CO2 acționează asupra mușchilor și sistemului nervos. Carbonul din apele plasmatice de GANS de CH3 și CO2 eliberează energie, în timp ce hidrogenul apei plasmatice de GANS de CH3 și oxigenul apei de GaNS de CO2 se combină pentru a furniza umiditatea necesară corpului. Energia hidrogenului apei plasmatice de GANS de CH3 devine hrană pentru corp. Apa plasmatică de GANS de ZnO sprijină conexiunile nervoase care sunt necesare pentru asimilarea energiei în corp. Pentru a vă asigura că folosirea este eficientă, întotdeuna adăugați o picatură de aminoacid din fiecare tip de GANS în amestec. Aminoacidul apare la suprafața soluției saline pe durata producției fiecărui GANS. (vedeți Aminoacizii).

De fiecare dată când vreți să folosiți GANS de CH3 ca și hrană, trebuie să adăugați aminoacizi. Aminoacizii îi spun corpului că energia îi este lui furnizată. GANS-ul și aminoacizii sunt creați în același container și, prin urmare, au o conexiune profundă legată de structura lor internă. Această conexiune internă este necesară pentru câmpurile GANS-ului și informația acestuia, care sunt disponibile în apa plasmatică de GANS, pentru a fi transferate moleculelor celulelor corpului viu. Procedurile fac subiectul cercetărilor prezente și viitoare. GANS-ul de CH3 este de asemenea necesar pentru producerea energiei.

Utilizare și aplicații ale GANS-ului de CuO – Culoare TURCOAZ

Cuprul reprezintă corpul fizic (în conexiune cu interacțiune câmpului); el afectează țesutul muscular și sistemul nervos. Cuprul este responsibil pentru comunicarea prin nervi și acționează ca un dezinfectant.

Fundația Keshe Ghana, în colaborare cu Institutul Național de Cercetare Atomică, a efectuat teste prin care apa de băut contaminată microbial a fost curățată folosind Apa plasmatică GANS de CO2 și CuO. Apa contaminată a fost curățată de contaminanți și transformată în apă de băut. Bacteriile, sărurile și chiar arsenicul și mercurul sunt neutralizate prin folosirea Apei plasmatice GANS de CuO, până la nivelul la care aceste elemente dăunătoare nu au mai fost detectabile în eșantioanele de test cu apă contaminată. Apa plasmatică GANS de CuO poate fi utilizată în multe zone ca un dezinfectant natural (ex: camerele în care se produc alimente, spitale, bucătării, toalete, băi, etc).

GANS CuO este de asemenea folosit și la producerea de energie.

Va urăm mult succes si va recomandăm sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si să le impărtăsiti in public impreună cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invătăm unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de către inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.

comentariile sunt inchise