Andreia si Ingerii plasmatici

Andreia Martinescu, artist vizual: Primul si primul tablou… O mica vaza cu niste crizanteme. Si ulterior tot ea a fost primul meu client si au fost primii mei banuti pe zona artistica.

Reporter: Ce inseamna ingerii pentru tine? De ce ingeri?
Andreia Martinescu, artist vizual: Grea intrebare. Ei m-au ales pe mine. Ingerii mei nu sunt acei ingeri religiosi. (Ingerii pe care ii creez) simbolozeeaza entitatile de lumina care sunt in noi. Tehnica pe care o folosesc este mixta. Folosesc si vopseaua, si dalta, si mosaicul. Adaug si scot, ma folosesc de textura lemnului. Ador lemnul care are noduri, care are fibra. Parca iti vorbeste. Este foarte cald, nu este un material pe care pictez, este ceva viu.

Picturile pot fi pe lemn decupat sau pe panza. Iar unele dintre ele au materiale de care sigur nu ati mai auzit.

Andreia Martinescu, artist vizual: Este un pamant foarte special care trece prin mai multe etape ca sa ajunga atat de fin. Este roz, bleu, lila, crem. Aici sunt cristale luminoase. Din portocaliu ajunge verde, in functie de lumina la care sunt expuse. Le adaug la final un strat luminiscent pentru a fi vazute si la intuneric. Noi la scoala am invatat despre cele 3 stari ale materiei. Solid, gazos, lichid. Mai este starea nano, plasmatica. Este gaz nano solid. Este bazat pe tehnologia Keshe, care este bazata pe Tesla. Pe limba mea eu ii spun apa vie. Aceasta este bazata pe energizare. Aceasta ajuta la echilibrare.

Creatiile artistei Andreia Martinescu pot fi studiate aici:
https://plasmaromania.ro/set-tablouri-portal/

Sursa: OBSERVATOR.TV
comentariile sunt inchise