AMINO ACIZII

Amino acizii sunt creati in timpul procesului de productie GANS si reprezinta un ingredient extrem de valoros (valoare energetica este mai mare decat a GANS-ului)  al multor aplicatii, ei se formeaza dupa precipitatul de GANS si este nevoie sa nu colectam tot precipitatul de GANS din reactor si sa avem rabdare pentru crearea acestora pe toata suprafata solututiei saline.

Amino acizii sunt organici si sunt un ingredient esential in corpul uman.
Amino acizii care ii producem sunt in conexiune cu atmosfera acestei planete.
Amino acizii care ii producem in diferite reactoare vor avea o conexiune cu trupul nostru.

Cum se recolteaza Amino acizii?

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti dupa ce ati creat un lot de GANS este recoltarea amino acizilor din recipientul de colectare GANS. Amino acizii plutesc la suprafata solutiei de apa sarata. Ei arata ca o pelicula de gheata grasa (nu ii atinge-ti cu mainile).

Realizarea Gans-ului si a Amino-Acidului

– prezentarea metodei de realizare a Gans-urilor si a amino-acidului de mare puritate, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe
– fragment din atelierul de lucru international al cautatorilor cunoasterii nr.6 din 23 Februarie 2016

Stratul de amino acizi, care se odihneste pe suprafata solutiei saline, care este destul de subtire la inceput si, prin urmare, este dificil de colectat are nevoie de timp pentru a se forma. Daca utilizati o seringa sau o lingurita de plastic, veti colecta o cantitate de apa sarata impreuna cu amino acizii. Prin urmare, se recomanda utilizarea unei mici linguri de plastic / seringa sau a unei tije de sticla. Atingeti amino aciziii cu tija sau lingura; ei se vor lipi de ele. Sau, puteti utiliza o foaie de carton sau folie de plastic. Cu practica, veti invata cum sa recoltati cu usurinta amino acizii.

Depozitati amino acizii recoltati sub forma solida in stare plasmatica intr-un recipient steril in care a fost introdusa apa distilata dupa care filtrati in alt recipient steril printr-un filtru de hartie sarea care o se depuna la fundul recipientului.

Alta varianta este sa ii uscati, daca utilizati o cutie mica de plastic pentru a colecta amino acizi, uscarea naturala este o optiune favorabila.Atunci cand colectati Amino acizii, o sa colectati automat si sare, iar in unele aplicatii sarea din amino acizi nu este recomandata, asa ca o sa ganditi o modalitate de a scoate sarea.

Amino acizii se depun in cutia de plastic, iar dupa ce se usuca, se razuie pentru a fi colectati si folositi.

Atentie! Depozitati pulberea de amino acizi intr-un mic recipient inchis ermetic si etichetati recipientul (de exemplu, aminoacizii de CO2 GANS) intr-o camera separata unde nu aveti material GANS.

Odata ce recoltarea amino acizilor este completa, puteti spala GANS-ul care a fost colectat din reactor.

Amino acizi GANS CH 3 si sare la microscop.

Amino acizii si Utilizarea Acestora

– prezentarea diferitelor tipuri de amino acizi si a utilizarii acestora in combinatie cu Gans-uri de provenineta si tipul de afectiuni, prezentare realizata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe.
– fragment din atelierul de lucru al cautatorilor cunoasterii nr.80 din 13 Iulie 2017.

Folosirea Amino acizilor.

In acest moment sunt 2 modalitati cunoscute si testate de experimentatori pentru a folosi Amino acizi in functie de modul in care au fost colectati, astfel:

  1. In stare plasmatica daca ati colectat intr-un recipient cu apa distilata, se recolteaza de la jumatatea recipientului Lichid Gans Amino acid, dupa care se completeaza cu apa distilata pentru regenerare.Atata timp cat exista in recipient apa, ea ramane informata cu structura energetica a Amino acidului.
  2. In stare materiala ( fizicalitate) se foloseste pulberea (uscata) in aplicatiile dorite.

In aplicatiile pentru Sanatate, Amino acidul poate fi folosit singur in anumite afectiuni ( emotionale) sau in mix cu materialul GANS in anumite afectiuni ( fizice + emotionale ), o sa se puna intodeauna ultimul (picaturi / pulbere), pentru a deschide structura plasmatica a GANS-ului.

Aplicatiile amino acizilor pentru Sanatate:

Cuprul creaza conexiunea cu muschii / fizicul.
Zincul creaza conexiunea cu emotia.
Fier + Zinc creaza conexiuna cu emotia si sangele.
CO2 creaza conexiunea cu structura amino acidului.

– prezentarea interventiei facuta de Lucien pe tema realizarii Gans-ului de CO2 si a amino acidului, prezentare argumentata de D-ul Mehran Tavakoli Keshe
– fragment din atelierul de lucru de sanatate nr.13 din 5 Iunie 2014

Va uram mult succes si va recomandam sa realizati poze la fiecare pas al procedurii si sa le impartasiti in public impreuna cu experientele personale.

https://testimonials.keshefoundation.org/

Suntem aici sa invatam unii de la altii.

Toate drepturile asupra informatiilor prezentate sunt rezervate de catre inginerul nuclear M.T. Keshe prin Fundatia Keshe.
comentariile sunt inchise