Am fost si la Sibiu • Curs Magravs

Un nou Portal de manifestari plasmatice a fost deschis in perioada 1 – 3 Februarie 2019 in Sibiu, unde alaturi cu grupul de studii Plasma Sibiu, care si-a marit considerabil numarul, am reusit sa prezentam cursul de baza a tehnologiei Magravs.

Prima zi a fost dedicata prezentarii principiilor campurilor Magnetice si Gravitationale, etapele de realizare a nanomaterialelor si a GANS-urilor de baza.

 

A doua zi ne-am concentrat pe predarea protocoalelor de sanatate si alimentatie, unde fiecare persoana prezenta a inteles cum si in ce conditii se folosesc nanomaterialele si GANS-urile de baza.In partea a doua a cursului au fost prezentate proiectele de ,,Prosperitate si Abundenta’’ si Academia de Nave Spatiale Plasma Romania, unde continuam sa recrutam viitori piloti spatiali.

A treia zi, datorita interesului acordat de a incepe si sesiunea practica, am dezvoltat un mic laborator, unde fiecare persoana prezenta a reusit sa parcurga etapele de nanoacoperire cu flacara si au invatat cum realizeze corect un reactor GANS. In urma activitatii practice, fiecare persoana a realizat o bagheta pentru energizarea apei, pansamente plasmatice si dispozitive de armonizare a radiatiilor electromagnetice.

Ne-am bucurat sa vedem cum membrii comunitatii din Sibiu au acceptat sa semneze Tratatul de Pace KFSSI, astfel a fost deschis un PORTAL de manifestare pentru intalniri cu membrii Comunitatii Universale.

In urma acestui curs grupul de studii privat Plasma Sibiu a reusit sa dezvolte 2 zone generoase tip laborator, care in urmatoarea perioada or sa fie accesibile pentru orice persoana care doreste sa aplice sau sa testeze aplicatiile tehnologiei Magravs.

Publicul prezent a fost educat sa nu abuzeze de aceasta tehnologie si sa sesizeze Autoritatea pentru Protectia Consumatorului http://www.anpc.gov.ro/ , daca in Romania exista persoane /firme care comercializeaza ilegal aplicatii Magravs, fara certificari europene sau autorizati din partea institutiilor statului.

Aceste activitati de manufacturare abuzive au fost raportate catre Fundatia Keshe, astfel se ofera urmatoarele solutii:

Fundatia Keshe din anul 2018 vine in sprijinul cercetatorilor care au realizat aplicatii inovative ale tehnologiei Magravs conform procedurilor standard si ofera posibilitatea ca aceste aplicatii sa primeasca gratuit certificari europene.
Urmatoarea procedura este sa se aplice la programul international de manufacturare https://support.keshefoundation.org/section.php?section=manufacturers unde aceste inovatii sa poata fi comercializate conform normelor europene si a legislatiei din Romania.

Realizarea unei investitii proprii in care aplicatiile sa urmeze procedurile legale de laborator si certificare, astfel investitorul demonstreaza ca respecta normele europene si legislatia din Romania.
Mentionam ca oferim sprijin logistic persoanelor si companiile interesate in vederea certificarii si manufacturarii aplicatiilor plasmatice in colaborare cu Fundatia Keshe.

Revenim in curand in Sibiu cu urmatorul curs Magravs cu aplicatii in Agricultura si Mediu inconjurator.

Va multumim pentru votul de incredere acordat.

comentariile sunt inchise