Agricultura Magravs in Sibiu

Agricultura plasmatica prinde radacini in judetul Sibiu, unde alaturi de membrii grupului privat de studii Plasma Sibiu, reusim sa aplicam ultimile informatii din stiinta plasmatica dezvaluite saptamanal de inginerul nuclear M. T. Keshe.

In luna Februarie 2019 a fost realizat cursul de baza a tehnologiei spatiale Magravs, astfel urmatorul curs din data de 27 Martie 2019 a fost organizat in laboratorul privat, unde au fost predate informatii din domeniile de Agricultura, Zootehnie si Mediu inconjurator.

Subiectele au fost deosebit de interesante si au fost primite cu deschidere de cursanti, astfel au fost punctate lucrurile esentiale care stau la baza rezultatelor inregistrate atat in Romania dar si la nivel international.

56247945_635683520214890_2263970909188521984_n

Prima surpriza pentru comunitatea stiintifica din Sibiu a fost prezentarea proiectului de ,,Agricultura Plasmatica experimentala’’ coordonat de Anca Vasilescu de la Biblioteca Judeteana Astra realizat in colaborare cu Statiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Legumicultura Buzau http://www.scdlbuzau.ro/2018/.

DSCN1330

A doua surpriza a fost pentru doamnele si domnisoarele prezente la cursul din Sibiu, care au primit ca Martisor plasmatic recipiente cu ultima inovatie din grupul de studii Bucuresti, o aplicatie pentru activarea telomerazei, adica GANS TELOMER pentru intinerire.

Aceste aplicatii realizate special pentru energia feminina activa din grupul de studii Plasma Romania, au fost oferite cadou in luna Martie la cursurile educationale organizate in Cluj-Napoca si Deva.

DSCN1328

Mentionam ca in Sibiu exista 2 zone generoase tip laborator unde orice persoana care doreste sa invete si sa aplice gratuit tehnologia spatiala Magravs, iar inscrierile se fac la adresa de email cu Subiectul ,,LAB SIBIU’’.

Campania nationala pentru combaterea ,,pirateriei’’ plasmatice continua, astfel publicul prezent a fost educat sa nu abuzeze de aceasta tehnologie si sa sesizeze Autoritatea pentru Protectia Consumatorului http://www.anpc.gov.ro/ , daca in Romania exista persoane /firme care comercializeaza ilegal aplicatii Magravs, fara certificari europene sau autorizati din partea institutiilor statului.

Multumim pentru participare si pentru votul de incredere acordat.

Multumim pe aceasta cale cercetatorilor spatiali din astral care continua sa sustina proiectele Plasma Romania.

comentariile sunt inchise