Academia de Nave Spatiale Plasma Romania

Acronim: A.N.S.P.R.

Denumirea obiectivului: Dezvoltarea de habitate cu propulsie magnetica gravitationala si zona de nutritie pentru calatorii in spatiul cosmic.

Obiective specifice:

– educarea tinerilor in etica spatiala pentru construirea si pilotarea de nave spatiale.

– cercetarea, dezvoltarea si inovarea a aplicatiilor pentru sanatate.

– dezvoltarea departamentelor de manufacturare pentru realizarea materialelor care stau la baza navelor spatiale.

– productia de generatoare independente de energie pentru realizarea motoarelor navelor spatiale.

– productia de habitate pentru transportul spatial.

– dezvoltarea de dispozitve pentru echilibrarea mediului inconjurator pe pamant sau pe alte planete.

– dezvoltarea  sistemelor de agricultura pentru sustinerea vietii pe planeta pamant sau pe alte planete.

– dezvoltarea nanotehnologiei, tehnologiei informatiei si a comunicarii, pentru echipajele din navele spatiale.

– dezvoltarea de sisteme de alimentatie si nutritie pentru echipajele din navele spatiale.

Educatia primita in cadrul modulelor teoretice si practice, ajuta cadetii spatiali sa inteleaga, cum orice fiinta de pe pamant poate sa supravietuiasca pe alte planete, astfel cunostintele acumulate pot crea beneficii pe planeta prin implementarea inovatiilor in  societatea actuala.Rezultatele dezvoltarilor din cadrul modulelor de educatie vor fi distribuite catre domeniile de activitate, utile in viata de zi cu zi de catre cadetii spatiali, doar daca sunt folosite in proiecte pasnice.Cadetii internationali spatiali vor preda cunostintele popoarelor din care fac parte, pentru a pregatii generatiile viitoare pentru calatorii in spatiul cosmic.

In prezent pe pamant se foloseste o tehnologie ineficienta si scumpa pentru propulsia rachetelor, care arde combustibil pentru a depasi campurile magnetice gravitationale ale planetei pentru a ajunge in spatiu.Ne alimentam rachetele, casele si masinile prin arderea materiei pentru a elibera energia pe care o transformam dintr-o forma in alta, pentru a crea miscare si energie utilizabila.De asemenea, pentru a atinge obiective, rachetele, spre exemplu, trebuie sa care incarcaturi voluminoase si grele de combustibil, ceea ce inseamna ca sursa de energie depinde de incarcatura.Tehnologia de propulsie a materiei este foarte distructiva, ineficienta, poluanta si risipitoare.

Acum hai sa ne uitam si la noua alternativa.Tehnologia Plasmatica Magnetica Gravitationala, foloseste proprietatile totalitatii plasmei, pentru a crea miscare si ridicare de la sol si energie, fara a distruge caracteristicile materiei. Sistemul utilizeaza interactiunea dintre campul magnetic si cel gravitational pentru a obtine pozitionare si miscare.Nimic nu este ars sau risipit si nu polueaza.

Tehnologia Plasmatica este eficienta si nu distructiva, este rezultatul evolutiei progresive a stiintei si tehnologiei pe parcusul a mii de ani.Tehnologia Plasmatica este urmatorul pas in acea evolutie.Este viabila si este aici azi.Puteti fi unul din primii oameni in spatiu folosind Tehnologia MagravS.

Rezultate preconizate.

– Crearea de noi slujbe si campanii de dezvoltarea a nanotehnologiei.

– Dezvoltarea companiilor ce sustin domenii de activitate in sanatate, alimentatie, agricultura, mediu inconjurator, transport, energie, materiale, design.

– Elevarea fiintei umane si prelungirea duratei de viata pe pamant.

– Dezvoltarea de sisteme de energie independente si nepoluante.

– Dezvoltarea transportului spatial pentru calatorii rapide intre continente.

– Dezvoltarea de habitate magnetice cu zone de nutritie pentru locuit.

– Dezvoltarea de comunitati autosustenabile pe apa sau pe uscat.

Un proiect spatial European dezvoltat in colaborare cu Institutul Spatial al Fundatiei Keshe. https://romanian.kfssi.org/

spacecraft4b-5

comentariile sunt inchise