Strangere de fonduri pentru Generatorul Magravs

Asociatia Stiintifica Plasma Romania ofera posibilitatea tuturor persoanelor sa sustina financiar proiectul in domeniul Energiei pentru asigurarea independentei energetice a oricarei locuintei.

In anul 2024 echipa noastra de cercetare a inceput constructia de „Generatoare Magravs statice independente pentru producerea de curent electric AC/DC”.
Rezultatele pozitive inregistrate pana in prezent ne incurajeaza sa va anuntam ca anul acesta avem intentia de a prezenta public acest proiect.
https://plasmaromania.ro/cum-sa-produci-curent-electric/

Acest proiect in domeniul Energiei este o continuare a proiectelor „Antena Magravs Generator independent wireless” si „Mini MaGravS wireless” realizate in anul 2022 cu ajutorul donatiilor primite de la membrii comunitatii plasmatice din Romania si diaspora.

Invitam alaturi de noi oameni de afaceri interesati de colaborare in etapa de cercetare-dezvoltare-inovare a proiectului pentru a pregati impreuna planurile de business unde produse ale tehnologiei spatiale Keshe pot ajunge pe piata din Romania.

Asociatia Stiintifica Plasma Romania www.plasmaromania.ro ofera posibilitatea de a fi realizate donatii pentru sustinerea proiectului de cercetare cu mentiunea „GENERATOR” in urmatoarele conturi:

Cont LEI:
RO84BTRLRONCRT0433534601
sau
Cont EURO:
RO34BTRLEURCRT0433534601

Va multumim pentru increderea acordata!

Link-urile Asociatiei Stiintifice Plasma Romania:

Website-ul oficial:
https://plasmaromania.ro/

Facebook:
https://www.facebook.com/groups/plasmaromania/
https://www.facebook.com/PlasmaRomania.ro

Telegram:
https://t.me/+6oJP8R850b9hNjU0

Instagram:
https://instagram.com/plasmaromania.ro?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ

Youtube:
https://youtube.com/@PlasmaRomania

comentariile sunt inchise